Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξανδρας Συμεωνιδου ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ στο Περιστέρι

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2018 Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξανδρας Συμεωνιδου ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ στο αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.Για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Λοβέρδος, η Dr. αρχαιολογίας και πολιτευτής της ΝΔ κα. Κατερίνα Γλυκού - Φωτεινιά και η Δημοτική σύμβουλος Περιστερίου κα. Ελένη Ξεκαλάκη.


Η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Περιστερίου κα. Μαρία Μάρκου Τσιώτα απηύθυνε χαιρετισμό. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Λίζα, μια νεαρή Αμερικανίδα αρχαιολόγος από το Χάρβαρντ, διακατέχεται από πάθος να ανακαλύψει την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πεπεισμένη πως κάτι άλλο έχει συμβεί από ό,τι παρουσιάζεται ως επίσημη εκδοχή για τον θάνατό του, αποφασίζει να μεταβεί η ίδια στο Ιράκ και στα ερείπια της αρχαίας Βαβυλώνας, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες μέρες της ζωής του μεγάλου στρατηλάτη. Παράλληλα, στη Βοστόνη, η γνωριμία της με τον Ιρακινό Αλί θα την οδηγήσει στα απάτητα μονοπάτια ενός σκοτεινού, αβυσσαλέου κόσμου παλαιών θρησκειών και μαγείας.

Η επίσκεψή της στα αρχαία ερείπια της Χιλάχ θα αποβεί μοιραία...
Ο κόσμος της μαγείας και των δαιμόνων θα αφυπνιστεί και θα ζωντανέψει απλώς και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της, ενώ ένα ανεξήγητο μυστήριο θα απειλήσει την ίδια την ύπαρξή της.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας