Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέο ρεκόρ συμμετοχής στον 5ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δήμου Περιστερίου - Οι νικητές ανά κατηγορία

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2018

Καταρρίπτει το ρεκόρ συμμετοχής κάθε έτος, ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

 Η εκκίνηση στην πλατεία του Δημαρχείου δόθηκε από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος περίμενε μέχρι και τον τελευταίο δρομέα να τερματίσει και να τον συγχαρεί για την προσπάθειά του.

 Ο κ. Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, υπογράμμισε ότι: "Προτιμάμε, συμμετέχουμε και επιλέγουμε την άσκηση, με την ιδιαίτερη σημασία, την αξία της και την θετική της επίδραση, πάνω στην υγεία μας και τη ζωή μας. Τρέχουμε, το απολαμβάνουμε και το χαιρόμαστε".


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους δεκάδες εθελοντές, τις εθελοντικές ομάδες που πλαισίωσαν τη διοργάνωση με κέφι και ενθουσιασμό, τους εργαζόμενους του Δήμου, καθώς και το προσωπικό της αστυνομίας, που βοήθησαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης.


 Θερμές ευχαριστίες απεύθυνε και στα μέλη της Επίτιμης Επιτροπής: τον Μεσογειονίκη Στέφανο Πετράκη, τον Παραολυμπιονίκη Παράσχο Στογιαννίδη, τον Επίτιμo Πρόεδρο του Γ.Ο.Π. «Γ. Παλάσκας» Κώστα Σαμπατακάκη και την Πρόεδρο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Αττικής Χριστίνα Ματάκη, καθώς και την Πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη.
 Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή διοργάνωση του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου: Τον Πρόεδρο Δημήτρη Χιώτη, τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Σάμιο, τον Τεχνικό Υπεύθυνο Στέφανο Ματάκη και τα Μέλη: Γιώργο Αυγουστίδη, Χρήστο Καλομοίρη, Κωνσταντίνο Μοσχούτα, Νίκο Παπουτσάκη και Παναγιώτη Φωτίου.

 Οι νικητές:


10.200 μ. ΑΝΤΡΕΣ
1ος    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       34,06 (ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ)2ος   ΛΟΥΚΙΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                     363ος   ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     36,18


10.200 μ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ


1η   ΝΑΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                            43,172η   ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ                      45,593η  ΔΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ                             46,01


 ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1.000 μ.


1ος   ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ     2Ος   ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ3ος   ΖΕΪΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1.000μ.1η   ΣΕΡΕΜΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  2η   ΛΥΣΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ3η   ΖΕΦΕΙΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ


 ΑΓΟΡΙΑ    Δ΄ Ε΄ ΣΤ΄ 1.000μ.1ος  ΚΡΟΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2ος  ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ3ος  ΜΑΛΕΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


 ΚΟΡΙΤΣΙΑ    Δ΄Ε΄ΣΤ΄ 1.000μ.


1η  ΔΡΑΚΕΛΗ ΕΛΕΝΗ2η  ΝΥΦΗ ΗΛΙΑΝΑ3η  ΦΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ


Ειδική βράβευση έγινε για τους ηλικιωμένους που συμμετείχαν στον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου. Ξεχώρισαν ο Στυλιανός Πρασσάς, ετών 87 και η Βασιλική Μονογιού, ετών 89. Αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους παρέλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου.
Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας