Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ρεκόρ επισκεπτών στις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2019Ξεπέρασαν τις 600 χιλιάδες οι επισκέπτες στη φετινή διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων και δράσεων "ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών ΑΣΤΕΡΩΝ", κάτι που συνέβαλε σημαντικά στην κατακόρυφη αύξηση της εμπορικής κίνησης στην πόλη!


Ο Δήμος Περιστερίου ήταν από τους λιγοστούς Δήμους της χώρας που τα πάντα ήταν δωρεάν, όπως carousel, λούνα παρκ, γιορτινά τρενάκια, εορταστικό καραβάκι, "σπίτι του Αϊ Βασίλη" και η ωραιότερη φάτνη σε όλη την Αττική.
Για μια ακόμη χρονιά, το Περιστέρι αναδείχθηκε ως "Πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές", καταφέρνοντας σε πείσμα των καιρών να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων μικρών και μεγάλων.

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν 383 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις στην πλατεία του Δημαρχείου - στάση Μετρό "Περιστέρι" με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και μεγάλες συναυλίες και μουσικά δρώμενα, με είσοδο ελεύθερη παντού.

Τα δύο γιορτινά τρενάκια έκαναν τα παιδιά και τους γονείς τους μαγικές βόλτες στη στολισμένη πόλη και στο «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι» είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή κάρτα ευχών. 

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φέτος ο εορταστικός φωτισμός, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα.    

Ιδιαίτερο τόνο στις εκδηλώσεις έδωσαν οι εθνικοτοπικοί και αθλητικοί σύλλογοι, το χορευτικό τμήμα και οι χορωδίες του Δήμου, που μας χάρισαν συναρπαστικές βραδιές στην κεντρική πλατεία, προσελκύοντας χιλιάδες Περιστεριώτες και όχι μόνο.

Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στο Θέατρο «Πολιτών». Στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" παρουσιάστηκαν ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα περιδιάβαινε τις γειτονιές της πόλης μας, με εορταστικές μελωδίες και τα κάλαντα.

Ακολουθήστε μας