Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ενωτικής δημοτικής Κίνησης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Περιστέρι

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019

 

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Ενωτικής δημοτικής Κίνησης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Περιστέρι, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο κέντρο ΒELVEDERE.

 

Εκατοντάδες Περιστεριώτες που από την αρχή αγκάλιασαν αυτό το ενωτικό εγχείρημα, παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας και στην ανάδειξη των πρώτων υποψηφίων της Κίνησης, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Μίλησαν ο επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου Φώτης Κουγιουμτζής, για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι προοδευτικές δυνάμεις της πόλης για ενότητα και συσπείρωση, ώστε η πόλη μετά από χρόνια στασιμότητας να αλλάξει ρότα και πορεία. Για το Περιστέρι των αγώνων και των διεκδικήσεων, για την ιστορία της πόλης, για το παρόν και το μέλλον της.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Καποτάς έδωσε το στίγμα της δημοτικής κίνησης ως ενωτικής προσπάθειας, που ήδη παίρνει σάρκα και οστά και  στη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, με ανθρώπους που προέρχονται από όλο το φάσμα του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου.

Στάθηκε στις δυνατότητες που δίνονται μέσα από την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων στις δημοτικές κοινότητες , για ευρύτερες συναινέσεις, για συμμετοχικούς προϋπολογισμούς και δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

 

Για την ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ των εγκαταλειμμένων συνοικιών, των κατεστραμμένων πεζοδρομίων, δρόμων και παιδικών χαρών, των γειτονιών που πνίγονται στις πρώτες βροχές, λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων.

 

Στην έλλειψη υποδομών για πολιτισμό και αθλητισμό στις γειτονιές, για τις δυνατότητες έκφρασης της νέας γενιάς. Για το συγκοινωνιακό πρόβλημα που οξύνεται, τους χώρους στάθμευσης, τις νέες τεχνολογίες, την ανεργία των νέων, τα προγράμματα που χάνονται λόγω έλλειψης σχεδιασμού εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

 

Για τα τόσα λίγα που έχουν γίνει, μέσα σε τόσα πολλά χρόνια!

 

Για την αναγκαιότητα της αλλαγής πορείας στο τιμόνι του Δήμου. Για μια  σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, γιατί το Περιστέρι δεν είναι μόνο  η  κεντρική Πλατεία  και το Άλσος!

 

Για το αναπτυξιακό πρόγραμμα των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ,  που τους επόμενους μήνες  θα κοινωνήσουμε στους συμπολίτες μας αναλυτικά σε όλες τις γειτονιές, για να συμμετέχουν και οι ίδιοι στη διαμόρφωσή του.

 

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν  οι υπουργοί Βίτσας Δ. και Ρήγας Π., οι τ. υπουργοί Κουρουπλής Π. και Τόσκας Ν., η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, ο περιστεριώτης Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής  με τη ΄΄Δύναμη Ζωής΄΄ Λεβέντη Αγγ. και Δανιά Νικολέτα , καθώς και ο Σπυράκος Ανδρέας με τη΄΄Νέα Αρχή για την Αττική΄΄.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου  Σοφία Αλεξοπούλου , Βαθιώτης Θ., Βαθιώτης Γ. επικεφαλής της κίνησης ΄΄Συνεργασία Ευθύνης΄΄, ο Μουκουβίνας Βασίλης, ο πρώην πρόεδρος  του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου Τσεκρέκος Σπύρος  και ο πρώην δήμαρχος Τενέας Χασικίδης Χ.

Ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού συλλόγου Περιστερίου Κούνδουρος Δ., η Όλγα Κεσίδου πρόεδρος της Ένωσης  Ελλήνων  γιατρών ΩΡΛ, πρόεδρος  ταμείου συντάξεων υγειονομικών και εθελόντρια στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου, ο Χατζόπουλος Ν. πρόεδρος συνταξιούχων το Δίκτυο, η Τρύπκου – Θεοδωροπούλου Λίτσα από την Ένωση Πολιτών Λόφου και εκπρόσωποι της ΚΟΙΝΣΕΠ ΄΄ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ΄΄.

 

Η Νικολάου Χρυσούλα καθηγήτρια βιοπαθολογίας της Ιατρικής σχολής Αθηνών έστειλε εγκάρδιο χαιρετισμό στην εκδήλωσή μας.

 

Τέλος παρευρέθηκαν οι δημοσιογράφοι  όπως, από το ραδιόφωνο 105,5 στο Κόκκινο η Μπατζιά Ντίνα, από το Pitsuni .gr o Δεωνάς Α., από την ηλ. εφημερίδα Βουκέντρα ο Παρίκος Ν., από την εφημερίδα Αναγέννηση ο Λυμπερόπουλος Δ. και από την ηλ. εφημερίδα Dytika.gr ο Κεμάλης Ν.

 

Γραφείο τύπου                                                                                              10-2-2019

Ακολουθήστε μας