Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με αέρα νίκης ο Θ. Λάππας στην κεντρική του ομιλία στην Πετρούπολη

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2019Σύμφωνα με τους ανθρώπου της παράταξης ρεκόρ προσέλευσης δημοτών της Πετρούπολης κατέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης , Θοδωρής Λάππας στην κεντρική προεκλογική του ομιλία την Τετάρτη στην πλατεία Ηρώ Πετρούπολης

Η ομιλία του κου Λάππα χαρακτηρίστηκε απο παρευρισκομένους ως συγκλονιστική - ρεαλιστική και απολύτως ουσιαστική. Αναφέρθηκε στον δήμαρχο χαρακτηρίζοντας τον ως νέο με παλιά μυαλά. Αναφέρθηκε στο έργο του δημάρχου το οποίο όπως είπε είναι ανύπαρκτo.

Ζήτησε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών της πόλης για να οδηγήσει την Πετρούπολη σε μία νέα εποχή.

Δήλωσε πως ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους πολίτες, σε κάθε γειτονιά, όπου και όταν χρειαστεί.
Κατήγγειλε τη σημερινή διοίκηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για ολιγωρίες, αγκυλώσεις και καθυστερήσεις που κράτησαν πίσω την πόλη. Κατηγόρησε την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μόνιμη απουσία από τα δημοτικά συμβούλια. Την ίδια ώρα που αυτός, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του και οι συνεργάτες του ήταν παρόντες στα μεγάλα προβλήματα της πόλης, όπως η επέκταση της Χωματερής και οι καταπατήσεις στο Ποικίλο όρος.

Ο ίδιος ο Θοδωρής Λάππας απο το 2007 απο τις θέσεις διοίκησης στις οποίες βρέθηκε έχει προσφέρει πολλά. Έργο - έργα - προτάσεις.

Δυναμικός - προσγειωμένος στην πραγματικότητα αποδεικνύει κάθε στιγμή πως είναι έτοιμος να ασκήσει διοίκηση, να γίνει δήμαρχος και να οδηγήσει με ασφάλεια το δήμο Πετρούπολης στο μέλλον. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για άνθρωπο ευγενικό - προσιτό - γελαστό. Η αίσθηση είναι πως αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά του και είναι πολύ κοντά στο να είναι ο επόμενος δήμαρχος Πετρούπολης.

Ο Θοδωρής Λάππας επισήμανε ότι γνωρίζοντας τις δυσκολίες για τη διοίκηση του δήμου που δημιουργούνται λόγω της εφαρμογής της απλής αναλογικής επεδίωξε τη συνεργασία των άλλων δημοτικών παρατάξεων με τη διετέλεση ενός ανοικτού διαλόγου (debate) για την ενημέρωση των πολιτών. Αυτό κατέστη δις αδύνατο και κάλεσε τους συνυποψηφίους του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων την επομένη των εκλογών για το καλό της πόλης!

Ακολουθήστε μας