Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ενεργοί Πολίτες Πετρούπολης: "Εμπιστευόμαστε την βούληση των πολιτών της Πετρούπολης για τον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών"

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2019Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν με την ψήφο τους, δεσμευόμαστε να τους εκπροσωπήσουμε όσο το δυνατόν πιο επάξια στο δημοτικό συμβούλιο και ζητούμε την συμμετοχή τους στην καθημερινή μας παρέμβαση στην πόλη.

Υπηρετώντας το πλαίσιο της απλής αναλογικής επιδιώκουμε δημοκρατικές, δημιουργικές  συναινέσεις στα πλαίσια των καταστατικών μας αρχών και των προγραμματικών μας θέσεων. Οι «Ενεργοί Πολίτες» σεβόμενοι τη δημοκρατική ελεύθερη σκέψη, εμπιστευόμαστε την  βούληση των πολιτών της Πετρούπολης για τον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» καλούμε σε καθολική συμμετοχή τους συμπολίτες μας, στις εκλογές της Κυριακής για ανάδειξη δημάρχου στην πόλη μας και περιφερειακής αρχής στην Αττική, ακόμα και αν δεν συμμετείχαν στον Α΄ γύρο.

Για την εκλογική διαδικασία στην Περιφέρεια Αττικής ανανεώνουμε σθεναρά την υποστήριξη μας στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ζωής και τη Ρένα Δούρου ώστε να συνεχίσουν οι δήμοι και φυσικά ο δικός μας να έχουν έναν ουσιαστικό συμπαραστάτη για την απόκτηση υποδομών και την στήριξη κοινωνικών υπηρεσιών. Στην Πετρούπολη η πλειοψηφία των έργων που υλοποιήθηκαν ή έχουν δρομολογηθεί την τελευταία 4ετία έχουν γίνει με πόρους της Περιφέρειας εστιάζοντας στο κοινωνικό κράτος και την καθημερινότητα του πολίτη.

Για εμάς μια αποτελεσματική και δημοκρατική διοίκηση στο Δήμο μας οφείλει να υπηρετεί τις παρακάτω αρχές:
- Να προάγει το πλαίσιο της απλής αναλογικής , να συνθέτει προτάσεις που αποδεδειγμένα υπερασπίζονται την πόλη και τον πολίτη
-  Να υπερασπίζεται τη δημοκρατία, να καταδικάζει και έμπρακτα να εναντιώνεται σε ακροδεξιά/φασιστικά μορφώματα και πρακτικές
- Να αναβαθμίσει την πόλη και την ποιότητα ζωής μας σε αυτή όπως αναλυτικά έχουμε αναφέρει στο πρόγραμμα μας
- Να διεκδικήσει με σχέδιο το σύνολο των κονδυλίων, εθνικών και κοινοτικών για να αποκτήσουμε επιτέλους τις αναγκαίες υποδομές
- Να αποτρέψει οποιαδήποτε σκέψη για κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης στους δήμους και αντικατάστασης της με τον ΕΝΦΙΑ-άμεση φορολογία.
- Να υπερασπίζεται τον καθολικά δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου στην ουσία και όχι κατ΄ επίφαση και να μην επιτρέψει καμία ιδιωτικοποίηση τους
- Να μεταδίδονται ζωντανά  τα Δημοτικά μας Συμβούλια για να ενισχυθεί η δημοκρατία και η κοινωνική συμμετοχή
- Να δίνει άμεση προτεραιότητα στην αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων της πόλης που αφορούν την παιδεία, το περιβάλλον, τον περιορισμό της ανεργίας, τις μετακινήσεις (ΜΕΤΡΟ, δημοτική συγκοινωνία κ.α.)

Εμείς δεσμευόμαστε  ότι από τη θέση στην όποια μας αναδείξατε θα αγωνιστούμε για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη, για έναν δημοκρατικό, αλληλέγγυο δήμο, σύμφωνα με τους προγραμματικούς μας στόχους. Σας θέλουμε καθημερινά δίπλα μας.

30/05/2019

Ακολουθήστε μας