Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Aυτοψίες από κλιμάκια ελέγχου του Δήμου Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2019


Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Πετρούπολης, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019.

Ήδη από την Παρασκευή τα κλιμάκια ελέγχου του Δήμου, που απαρτίζονται από μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας και κλιμάκια από μηχανικούς της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) με απόφαση του Δημάρχου Βαγγέλη Σίμου, πραγματοποιούν αυτοψίες σε δημοτικά κτίρια, οικίες και καταστήματα, ανταποκρινόμενα σε σχετικά αιτήματα πολιτών.

Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με θέμα << Εκτίμηση της κατάστασης, πιθανές δράσεις αρωγής των πληγέντων και αποκατάστασης των ζημιών >>, το οποίο ενημέρωσε για τις ενέργειες που προέβη ο Δήμος και σε αυτές που θα προβεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα και από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος και τους Διοικητές του Αστυνομικού τμήματος της πόλης, από τους οποίους ενημερώνεται για τυχόν προβλήματα.

Υπενθυμίζεται στους δημότες ότι για οτιδήποτε χρειαστούν μπορούν να επικοινωνούν το Σάββατο και την Κυριακή,μέχρι τις 15.00 στο τηλέφωνο 213 2024400 – 401 στο Δημαρχείο Πετρούπολης και μετά τις 15.00 στο τηλέφωνο 210 50.21.300 (παρακαλούνται οι δημότες να επιμένουν, διότι το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται μεγάλο αριθμό κλήσεων).

Ακολουθήστε μας