Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΟΣ ΚΩΣΤΑ ΑΡΖΟΓΛΟΥ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2019
Με επιστολή προς το δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΔΕΚ και καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου υπέβαλλε την παραίτησή του λόγω φόρτου εργασίας.


Την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών Γιώργος Γεωργιάδης που έκανε κιόλας την πρώτη του εμφάνιση στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο.

Ωστόσο η παραίτηση του Κώστα Αρζόγλου έγινε αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης κατά την συνεδρίαση, καθώς εκφράστηκαν απορίες αλλά και ενστάσεις από τον επικεφαλής της ΔΑΚ Δημήτρη Ταλιούρα, τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βαγγέλη Σίμο όπως και τον επικεφαλής του συνδυασμού "Πετρούπολη Μαζί" Θοδωρής Λάππας για τον τρόπο που έγινε..

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ταλιούρας επικέντρωσε στο ότι έπρεπε να προσκομιστούν στο Δημοτικό συμβούλιο οι λόγοι παραίτησης του κ. Αρζόγλου, ο Βαγγέλης Σίμος ότι πρέπει να γίνει μια συζήτηση για την Δραματική Σχολή και στη συνέχεια:" αν θέλετε δεν είναι ίσως και πολύ σωστό όταν κάποιος θέτει εαυτόν σε μια εκλογική θέση και ψηφίζεται να παραιτείται και να δουλεύει για τον Δήμο για τον οποίο έβαλε υποψηφιότητα.

Δεν λέμε ότι δεν επιτρέπεται ή ότι απαγορεύεται, αλλά θεωρούμε ότι ίσως και να μην είναι ό,τι πιο σωστό για εντυπώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον κόσμο.

Και να νομίζουν ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι θέτουν υποψηφιότητα γιατί αύριο μεθαύριο θα βρουν δουλειά", ενώ ο κ. Λάππας αναρωτήθηκε για το παράδοξο:" να εκλέγεται κάποιος τον Μάιο, να παραιτείται τον Οκτώβριο επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, και ταυτόχρονα να τον προετοιμάζουμε για τους επαγγελματικους λόγους; Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά υπάρχει μια τεράστια αντίφαση σε αυτό".


πηγή: Ηχώ Πετρουπολης

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας