Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε ο Στέφανος Ξένος ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2019


Κορυφαία επιτυχία για την Ελλάδα και την Πετρούπολη. Ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Ξένος κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 καράτε που διεξάγεται στη Χιλή.


Ο Στέφανος Ξένος συμμετείχε στην κατηγορία -60 kgr under 21 και εκπροσώπησε με το καλύτερο τρόπο την ελληνική σημαία, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε της Χιλής.


Ο Έλληνας αθλητής στον τελικό αντιμετώπισε τον Σαουδάραβα αντίπαλο του Αλζουαμπί. και επικράτησε με 4-1 και ανέβηκε στο μεγαλύτερο σκαλί του βάθρου σημειώνοντας μια πολύ μεγάλη διάκριση για το Ελληνικό Καράτε.

O αντίπαλός του μάλιστα βρέθηκε να προηγείται με 1-0, όμως η απάντηση του Έλληνα καρατέκα ήταν άμεση και... αδιαπραγμάτευτη, αφού με Ippon στα 53 δευτερόλεπτα, βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητών. Ο Ξένος συνολικά σημείωσε πέντε νίκες για να βρεθεί στην κορυφή της κατηγορίας


Μάλιστα, η ελληνική ομοσπονδία καράτε έστειλε τα θερμά της συγχαρητήρια στον Στέφανο Ξένο μέσω ανάρτησης της στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας