Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Το ΜέΡΑ25 στην Πετρούπολη - Για τις βλαβερές επιπτώσεις της ενδεχόμενης χρήσης του λατομείου σαν ΧΥΤΑ και τις διεκδικήσεις του Μητροπολιτικού Ναού Θεοτόκου Λαμίας

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019Την Τετάρτη 30/10/19 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο Ποικίλο Όρος και στο Λατομείο Μουσαμά από τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη, τον βουλευτή του Δυτικού τομέα Αθηνών κ. Κρίτων Αρσένη και του Δημάρχου Πετρούπολης κ. Στέφανου Βλάχου.

Συζήτησαν για τις βλαβερές επιπτώσεις της ενδεχόμενης χρήσης του λατομείου σαν ΧΥΤΑ καθώς και τις διεκδικήσεις του Μητροπολιτικού Ναού Θεοτόκου Λαμίας που φτάνουν τα 7500 στρέμματα ακόμα και μέσα στον αστικό ιστό.


Οι δυο πλευρές δεσμεύθηκαν για την συνεργασία στην αντιμετώπιση των παρόντων προβλημάτων αλλά και μελλοντικών.

Στη συνέχεια ακολούθησε η προγραμματισμένη εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο Πετρούπολης όπου οι πολίτες της Πετρούπολης ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη και το κ. Κρίτων Αρσένη για την δραστική αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων, καθώς και προτάσεις για την οικιακή διαχείριση των απορριμμάτων και τρόπους συνεισφοράς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας