Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πετρούπολη - Ανυπόφορη κατάσταση στην κεντρική λεωφόρο 25ης Μαρτίου με το αυθαίρετο παρκάρισμα

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2019


ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΜΒΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ -
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ"

Για πρώτη φορά στο Δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης με την νέα διοίκηση τίθεται το σοβαρό πρόβλημα με την ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική λεωφόρο 25ης Μαρτίου με το αυθαίρετο παρκάρισμα πολλών τροχοφόρων προκαλώντας πολλά θέματα στην ομαλή κίνηση ακόμη και των πεζών!


Παίρνοντας το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Πετρούπολη Ψηλά" Γιώργος Βαμβακάς περιέγραψε γλαφυρά την καθημερινότητα που βιώνει η πόλη στην κεντρική λεωφόρο εξαιτίας της νοοτροπίας των οδηγών που όπως είπε χαρακτηριστικά.... τετραπλοπαρκάρουν αφήνοντας μόνο ένα μικρό πέρασμα για άνοδο και κάθοδο δημιουργώντας δυσμενείς συνθήκες και μεγάλο μποτιλιαρισμα που θυμίζει... Καλκούτα όπως είπε, ενώ σύγκρινε την κατάσταση με τον Δήμο Περιστερίου όπου έχουν λύσει το θέμα.

Μια λύση, όπως είπε αργότερα θα ήταν η πύκνωση των δρομολογίων της Τοπικής Συγκοινωνίας με την προσθήκη και άλλου ένα λεωφορείου Δημοτική Συγκοινωνίας.


Επεσήμανε επίσης, σε συνέχεια της ερώτησης του επικεφαλής του συνδυασμού "Πετρούπολη Μαζί" Θοδωρή Λάππα, το σοβαρό πρόβλημα με τον ελλιπή φωτισμό όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στο τελευταίο στενό της πόλης, υπογραμμίζοντας και το πρόβλημα ασφαλειας των πολιτών από τον χαμηλό φωτισμό, ενώ καυτηριασε τις ζημιές που υφίστανται τα σχολεία της πόλης, ζητώντας την φύλαξη τους.


Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος: "ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ"

Απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος ο οποίος παραδέχθηκε το σοβαρό πρόβλημα που επικρατεί στην κεντρική λεωφόρο για το οποίο ήδη η διοίκηση είναι σε επαφή με τον Ταξιαρχο Δυτικής Αθήνας κ. Δασκαλάκη ο οποίος ήδη έδωσε εντολή για τακτικούς ελέγχους όχι μόνο στην κεντρική λεωφόρο αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης.


Για το θέμα του φωτισμού στους δρόμους απάντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σκαλιστήρας ο οποίος είπε ότι είναι σε εξέλιξη μελέτη για την αλλαγή των λαμπτήρων με λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης (Led) ώστε να μπει παντού φωτισμός, σε κάθε σημείο της πόλης.Πηγή:  ΗΧΩ Ιλίου - Πετρούπολης

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας