Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρέμβαση της ΟΜ Πετρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ στα ΕΛΤΑ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020


Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης με την βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Χαρά Καφαντάρη, επισκέφτηκαν σήμερα 14/2/2020 το πρωί το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πετρούπολη, για να δηλώσουν ότι δεν θα επιτρέψουν το κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ που σχεδιάζει η κυβέρνηση στον Δυτικό Τομέα, ότι απαιτούν το σταμάτημα τώρα των απολύσεων στο "ενοικιαζόμενο" προσωπικό, καθώς και ότι διεκδικούν περαιτέρω ενίσχυση των ΕΛΤΑ για καλύτερες υπηρεσίες. Η παρέμβαση αυτή με πρωτοβουλία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας θα απλωθεί σε όλο τον Δυτικό Τομέα.


Ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
«Λίγες ώρες μετά την απόλυση 232 εργαζομένων με σύμβαση δανεισμού («ενοικιαζόμενων") των ΕΛΤΑ που εργάζονταν στα καταστήματα συναλλαγής με το κοινό, η διοίκηση, με την πολιτική καθοδήγηση της κυβέρνησης, βάζει σε εφαρμογή σχέδιο κλεισίματος καταστημάτων.

Ήδη δόθηκε εντολή να κλείσουν άμεσα στην Αττική αρκετά και στο σχεδιασμό εντάσσονται και καταστήματα στη Δυτική Αθήνα, με προτεραιότητα στο Περιστέρι. Αυτά θα κλείνουν σταδιακά, ώστε να μετρούν τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
Το σχέδιο αποδεικνύει τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης που απαξιώνει υπηρεσίες δημοσίου συμφέροντος, πανελλαδικής εμβέλειας, για να τις δώσει ως φιλέτο, με ελάχιστο κόστος και με εργασιακές σχέσεις γαλέρας, στα αφεντικά της του ΣΕΒ.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας με όλες τις οργανώσεις της και τους βουλευτές της θα δώσει καθημερινό αγώνα για να μην κλείσουν καταστήματα των ΕΛΤΑ και απολυθούν εργαζόμενοι, αλλά και για να ανατραπεί συνολικά αυτός ο σχεδιασμός.

Παλεύουμε για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δημοσίου συμφέροντος με διασφαλισμένα εργασιακά δικαιώματα, που θα εξυπηρετούν πραγματικά τις ανάγκες του λαού».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας