Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Πετρούπολης: Δωρεάν rapid test από το Ε.Ε.Α. σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και κάθε ενδιαφερόμενο δημότη

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2021

 

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους επιχειρηματίες & ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης, ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, πραγματοποιεί πρόγραμμα διεξαγωγής Rapid test σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, σε κάθε δήμο, τόσο των ιδίων (επιχειρηματιών – ελεύθερων επαγγελματιών όλων των κλάδων), όσο και των εργαζομένων τους, των μελών των οικογενειών τους, αλλά και των ενδιαφερόμενων δημοτών.

 

 

Η διαδικασία είναι απλή, καθένας από τους παραπάνω που ενδιαφέρεται να κάνει rapid test, μπαίνει στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eea.gr/…/dorean-rapid-test-apo-to-e-e-a-se…/ όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα, στην οποία του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα δύο σημεία της Αττικής όπου θα υπάρχουν οι κινητές μονάδες στις οποίες θα παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

 

Αναλυτικότερα, οι επιλογές των κέντρων όπου διεξάγονται τα rapid test είναι οι κάτωθι:

 

1. Νότιος Τομέας: Φαληρικός Όρμος στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος

2. Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Παράλληλα, διευκρινίζουμε ότι στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση.

 

Η ενέργεια αυτή αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην τόνωση της επιχειρηματικότητας καθώς και στη μείωση της μετάδοση της διασποράς του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας