Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ/ΥΠΟΔΗΣΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2019

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, υπεγράφη συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ του Δήμου μας και της εταιρίας ανακύκλωσης RECYCOM, για την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ρούχων, υποδημάτων, λευκών ειδών κλπ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα εφαρμοστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα για πρώτη φορά στην πόλη μας με την τοποθέτηση τριάντα (30) ειδικών κάδων σε διάφορα σημεία και θα έχει τεράστια περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά οφέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία RECYCOM, έπειτα από την διαλογή των περισυλλεγμένων υλικών, θα προσφέρει μέρος αυτών σε απόρους, ενώ το άλλο μέρος θα εξάγεται με σκοπό την επαναχρήση (τα ακατάλληλα για επαναχρήση ρούχα θα ανακυκλώνονται για δημιουργία ρούχων καθαρισμού, στουπιών, μονωτικού και άλλου υλικού). Επίσης, θα διατίθενται ανταποδοτικά κάθε μήνα τρόφιμα και άλλα προϊόντα στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Επιδεικνύοντας τεράστια ευαισθησία απέναντι στο πολύ σπουδαίο θέμα της ανακύκλωσης και επειδή πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντική διαδικασία για την προστασία του περιβάλλοντος και για την εξοικονόμηση πόρων και πρώτων υλών, συνεχίζουμε εντατικά την προσπάθειά μας να εφαρμόσουμε και άλλα προγράμματα στην πόλη μας και να παρακινήσουμε τους κατοίκους να αποτελέσει η ανακύκλωση μόνιμη και καθημερινή συνήθεια όλων.

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας