Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΨΗΛΑ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2019Παρουσία 500 και πλέον ατόμων έγινε η κοπή της πίτας και η παρουσίαση του συνδυασμού «Πετρούπολη Ψηλά» του Θανάση Σκαλιστήρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΠΟΛΙΣ».


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Σκαλιστήρας στην σύντομη ομιλία του τόνισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η Πετρούπολη που τα 50 τελευταία χρόνια κυβερνιέται από το ΚΚΕ με ένα μικρό διάλειμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να είναι ο τελευταίος στη Δυτική Αθήνα. 

Επισήμανε πως στις προτεραιότητες της παράταξή του είναι το περιβάλλον, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, η συντήρηση και ανοικοδόμηση σχολικών κτιρίων, το κλείσιμο της χωματερής.

Στα σχέδια του βρίσκεται η δημιουργία δικτύου πεζόδρομων στα σχολεία, η δημιουργία Ταμιευτήρων Νερού, η διεύρυνση ωραρίου, των ΚΑΠΗ, η τόνωση της αγοράς, με πεζοδρομήσεις στους εμπορικούς δόμους της ημέρες γιορτών και εκπτώσεων και η ολοκλήρωση του εθνικού σταδίου στην Αγία Τριάδα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην βουλευτής Κώστας Σκρέκας, οι υποψήφιοι βουλευτές δυτικού Τομέα Αθήνας Χαράλαμπος Καούκης, Αντώνης Πανούτσος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κάκαλης,  ο πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νικος Κακαβάς, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κώστας Χριστόπουλος κ.α.

Τέλος για την προσφορά της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο Πετρούπολης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην κ. Σπηλιοπούλου.

πηγή: http://www.maxitis-online.gr

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας