Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΨΗΛΑ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑ

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2019Παρουσία 500 και πλέον ατόμων έγινε η κοπή της πίτας και η παρουσίαση του συνδυασμού «Πετρούπολη Ψηλά» του Θανάση Σκαλιστήρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΠΟΛΙΣ».


Ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Σκαλιστήρας στην σύντομη ομιλία του τόνισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η Πετρούπολη που τα 50 τελευταία χρόνια κυβερνιέται από το ΚΚΕ με ένα μικρό διάλειμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να είναι ο τελευταίος στη Δυτική Αθήνα. 

Επισήμανε πως στις προτεραιότητες της παράταξή του είναι το περιβάλλον, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, η συντήρηση και ανοικοδόμηση σχολικών κτιρίων, το κλείσιμο της χωματερής.

Στα σχέδια του βρίσκεται η δημιουργία δικτύου πεζόδρομων στα σχολεία, η δημιουργία Ταμιευτήρων Νερού, η διεύρυνση ωραρίου, των ΚΑΠΗ, η τόνωση της αγοράς, με πεζοδρομήσεις στους εμπορικούς δόμους της ημέρες γιορτών και εκπτώσεων και η ολοκλήρωση του εθνικού σταδίου στην Αγία Τριάδα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο βουλευτής ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρώην βουλευτής Κώστας Σκρέκας, οι υποψήφιοι βουλευτές δυτικού Τομέα Αθήνας Χαράλαμπος Καούκης, Αντώνης Πανούτσος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κάκαλης,  ο πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νικος Κακαβάς, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κώστας Χριστόπουλος κ.α.

Τέλος για την προσφορά της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο Πετρούπολης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην κ. Σπηλιοπούλου.

πηγή: http://www.maxitis-online.gr

Ακολουθήστε μας