Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σάββας Βαρυτιμιάδης: "Σκουπίδια παντού, ανεπαρκής διαχείριση μέσων και ανθρωπίνου δυναμικού και συνεχείς ανούσιες και περιττές συγκρούσεις με τους εργαζόμενους και το δημοτικό συμβούλιο μέχρι πρωίας "

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2020Δελτίο τύπου της Δημοτικής παράταξης  ''ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ''

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του 2019 και της έναρξης του 2020 και της συμπλήρωσης 120 ημερών θητείας της Νέας Δημοτικής Αρχής Ντηνιακού κι επειδή όπως έχουμε ήδη δηλώσει, θα παρακολουθούμε από κοντά, ό,τι συμβαίνει στον δήμο μας και θα το γνωστοποιούμε σε όλους τους δημότες μας.

Διατυπώνουμε λοιπόν σήμερα κάποιες σκέψεις, για να δούμε τι γίνεται και πού πάμε. Με άλλα λόγια...την πρώτη ψυχρολουσία την πήραμε από την συνέχιση της απαράδεκτης κατάστασης στην καθαριότητα της πόλης.

Σκουπίδια παντού, ανεπαρκής διαχείριση μέσων και ανθρωπίνου δυναμικού και συνεχείς ανούσιες και περιττές συγκρούσεις με τους εργαζόμενους και το δημοτικό συμβούλιο μέχρι πρωίας (σε ένα δημοτικό συμβούλιο ξημέρωσε μάλιστα..).

Ανεπάρκεια και στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή εύκολη βορά για τους παλιούς της αντιπολίτευσης που βρήκαν έναν εύκολο αντίπαλο.


Προηγήθηκε βέβαια η περιφορά της χρεωκοπίας του δήμου Χαϊδαρίου σε όλα τα αυτοδιοικητικά sites και γίναμε πανελληνίως «ξεφτίλα».
Μάλιστα στην παρθενική συνεδρίαση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) παρουσία όλων των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης της χώρας, ο δήμαρχος μας πρώτος και καλύτερος, ανακοίνωσε με τεθλιμμένο ύφος, την χρεωκοπία του δήμου Χαιδαρίου και μόνο ελεημοσύνη δεν ζήτησε...!
Λίγος σεβασμός στην ιστορία του τόπου μας δεν βλάπτει!

Όψιμα διαπιστώσατε τις ευθύνες σας και σε κάθε περίσταση αντί να διαλαλείτε την χρεωκοπία για την οποία κι εσείς βάλατε το χεράκι σας, καλύτερα να στρωθείτε στην δουλειά και να δείτε τι θα κάνετε, γιατί οι χαιδαριώτες δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!


Από την πολλή σας «στεναχώρια» μάλιστα κι επειδή τα ταμεία του δήμου δεν έχουν φράγκο τσακιστό, αυξήσατε το κονδύλι της μισθοδοσίας της διοίκησης (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι, συνεργάτες κλπ).

Κωδικοί προϋπολογισμού 2020 για του λόγου το αληθές 006031. 0060540010. 0061210001. 0061210002. Κατά 110 χιλιάδες ευρώ αθροιστικά!!!

Προκαλείτε όλους τους χαιδαριώτες, αντί να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τις δαπάνες για κοινωνική πολιτική απόρους κι εργαζόμενους.

Προς τι η αύξηση αυτή; Μήπως προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίες από τους προηγούμενους?  Ή μήπως δουλεύετε περισσότερο?


Θλιβερή εξέλιξη στο γενικό «κράξιμο» και μπροστά στον κίνδυνο καταψήφισης του νέου και χειρότερου των τελευταίων ετών προϋπολογισμού και όπως αποδείχθηκε, σανίδα σωτηρίας όπως είχαν προβλέψει πολλοί πριν τις εκλογές, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι και της Δημοτικής παράταξης Θ. Σπηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα είπε το ανεπανάληπτο «δέν έχω κανένα πρόβλημα να προσλάβουν κι άλλους ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες (δεν τους φθάνουν οι 5!!) και να αμείβονται και καλύτερα αρκεί να βγαίνει η δουλειά».

Πρότασή μας στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού να διορθώσετε τις αστοχίες σας και να σοβαρευτείτε γιατί τώρα πλέον έχετε στα χέρια σας την τύχη μίας πόλης και πολλών χιλιάδων ανθρώπων κι όχι όργανα παιδικής χαράς.


 Αυτά προς το παρόν. Έπεται συνέχεια.

Σάββας Βαρυτιμιάδης

      Επικεφαλής

''ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ''

Σημειώνουμε  πως το "ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" είναι μια νέα Δημοτική παράταξη  με επικεφαλής
τον Σάββα Βαρυτιμιάδη, υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο, π. Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο του π. Δημάρχου Κυριάκου Ντηνιακού.  Ακολουθεί η επίσημη κατάθεση στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου όπου και έλαβε και τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου.
"Προς τον δήμο Χαϊδαρίου Γραφείο δημοτικού συμβουλίου Δημοτικές παρατάξεις
Θέμα: γνωστοποίηση ίδρυσης δημοτικής παράταξης

Κύριε πρόεδρε, Σας γνωστοποιούμε ότι είμαστε μία ανοιχτή ομάδα ελεύθερων κι ενεργών πολιτών κατοίκων της πόλης μας που αποφασίσαμε από κοινού να ενεργοποιηθούμε με κατεύθυνση την παρέμβασή μας στα δημοτικά θέματα του Χαϊδαρίου εξαιτίας των πολλών και νέων προβλημάτων που ταλανίζουν τον δήμο μας.
Κίνητρό μας η αγάπη μας για τον τόπο σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη καθοδική πορεία της πόλης μας.
Νομίζουμε ότι πλέον δεν δικαιούται κανένας να αδιαφορεί και να σιωπά. 
Παρακαλούμε όπως στον προγραμματισμό που κάνετε εκ της θεσμικής σας ιδιότητας να συμπεριλάβετε και την παράταξή μας "ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ".
Κατά συνέπεια παρακαλούμε όπως μας στείλετε τις σχετικές ειδοποιήσεις, τις προσκλήσεις του Δ.Σ. με τις σχετικές εισηγήσεις και να διασφαλίσετε την ελεύθερη δυνατότητά μας να εκφράζουμε τις απόψεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.       Ο επικεφαλής
Σάββας Βαρυτιμιάδης"

Ακολουθήστε μας