Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πάνω από 30 πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Τι είδε ο αυτόπτης μάρτυς μέσα από το αμάξι του

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020


Καταιγισμός πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε λίγο μετά τις 00.30, ξημερώματα της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, στην Ιερά Οδό, έξω από το Δρομοκαΐτειο. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται επίλυση διαφορών μεταξύ εγκληματικών ομάδων, μάλλον Αλβανών. Δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμός.

Όλα έγιναν στο υπαίθριο πάρκινγκ της Ιεράς Οδού, στο ύψος της οδού Κανάρη, κάτω από το γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έπεσαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί. Η μία ομάδα πυροβόλησε εναντίον των σταθμευμένων αυτοκινήτων που βρίσκονταν στο πάρκινγκ.


Ένας ηλικιωμένος άστεγος, που κοιμόταν μέσα σε αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, παρότι το αυτοκίνητό του δέχτηκε 4 σφαίρες.

Για την τρομακτική εμπειρία που έζησε τη νύχτα, μίλησε ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε εν μέσω πυροβολισμών στο Χαϊδάρι.

Ο κ. Νίκος, ο οποίος περίμενε να δώσει το αυτοκίνητό του σε συνεργείο, ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια του επεισοδίων μεταξύ δύο ομάδων, που διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς προς αντίθετες κατευθύνσεις. Το επεισόδιο σημειώθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Κανάρη.


Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως πρόκειται για ομάδες ξένων υπηκόων, πιθανόν Αλβανών οι οποίοι είχαν διαφορές. Από τους πυροβολισμούς δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. «Πυροβολούσαν και τρέχανε» δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο κ. Νίκος και συνέχισε: «Μέχρι και στο μπάνιο βρέθηκαν σφαίρες. Οι αστυνομικοί τις μάζεψαν. Ήμουν στο αυτοκίνητο. Δεν είδα τίποτα, ήταν πολλά άτομα. Βρέθηκαν γύρω στις 30 σφαίρες. Είχα φέρει το αμάξι εδώ για να το φτιάξουν στο συνεργείο. Έσπασαν τα τζάμια, το αμάξι το έκαναν κόσκινο. Πέρασαν οι σφαίρες μέσα από τις λαμαρίνες. Δεν κοιμόμουν απλά ήμουν μέσα, περίμενα τον μάστορα για να αφήσω το αμάξι». Ο ίδιος κατέληξε: «Τι να σκεφτώ και τι να πω. Αν δεν προσευχηθείς στο Χριστό και τον Θεό ποιος θα σε σώσει;».

Ανάστατοι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και έφτασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί, η μία ομάδα προς την οδό Κανάρη και η άλλη προς την κάθοδο της Ιεράς Οδού. 

Έχουν περισυλλεγεί 26 κάλυκες από 9αρι πιστόλι και δύο κάλυκες από 45αρι περίστροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία σφαίρα βρέθηκε σε σπίτι κοντά στο σημείο της σύγκρουσης.
Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και καταθέσεις τυχόν μαρτύρων που βρίσκονταν στο σημείο.

πηγή φωτο ΑΝΤ1

Ακολουθήστε μας