Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Β. Ντηνιακός: Ζητάμε άμεσα από το Δήμο να επιδείξει την αρμόζουσα εγρήγορση στο θέμα που αφορά τη «Λοίμωξη από τον ιό του δυτικού Νείλου”

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2018 

 

Με ανακοίνωση του στο διαδίκτυο ο κ. Βαγγέλης Ντηνιακός αναφέρει πως η παράταξη του Ζητάει  άμεσα από το Δήμο χαϊδαρίου να επιδείξει την αρμόζουσα εγρήγορση στο σοβαρό θέμα που αφορά τη Δημόσια Υγεία των πολιτών για τη «Λοίμωξη από τον ιό του δυτικού Νείλου”

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Τις τελευταίες ημέρες σε πολλούς Δήμους της Αττικής, μεταξύ των οποίων και σε γειτονικούς Δήμους, εντοπίστηκαν κρούσματα της ασθένειας «Λοίμωξη από τον ιό του δυτικού Νείλου”. Οι αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες Υπουργείο Υγείας – ΚΕΛΠΝΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ έχουν στείλει οδηγίες προς όλους τους Δήμους της Αττικής για τη λήψη προληπτικών μέτρων καθώς και ενημερωτικό υλικό για τους πολίτες.

Από το Δήμο μας μέχρι και τώρα δε γνωρίζουμε εαν έχει υπάρξει κάποια ενέργεια προληπτικού καθαρισμού πιθανών εστιών. Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση προς τους Δημότες είτε μέσω οδηγιών στην ιστοσελίδα του Δήμου, είτε μέσω κάποιας ανακοίνωσης προς τον τοπικό Διαδικτυακό Τύπο.

Ζητάμε άμεσα από το Δήμο να επιδείξει την αρμόζουσα εγρήγορση στο σοβαρό αυτό θέμα που αφορά τη Δημόσια Υγεία των πολιτών. Να εξαλείψει κάθε πιθανή επικίνδυνη εστία από τους Δημόσιους χώρους της πόλης, σύμφωνα με τις αναφερόμενες οδηγίες.

Να ενημερώσει με κάθε μέσο τους Δημότες για τις ενέργειες που οι ίδιοι πρέπει να κάνουν στους ιδιωτικούς τους χώρους.

Παραθέτουμε αναλυτικά τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία από τα κουνούπια και τα μέτρα πρόληψης και προφύλάξης που πρέπει να ληφθούν σύμφωνα με τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς.

http://www.keelpno.gr/el-gr/νοσήματαθέματαυγείας/λοιμώδηνοσήματα/νοσήματαπουμεταδίδονταιμέσωδιαβιβαστών/ιόςτουδυτικούνείλου.aspx   "

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας