Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι - «Στην Ελλάδα τώρα μπορούμε να ανοίξουμε το δικό μας δρόμο»

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2018


Η 21η Αυγούστου ήταν μια ιστορική μέρα για τη χώρα και τον ελληνικό λαό , μετά από 8 χρόνια κατάφερε να βγει από τη μνημονιακή επιτροπεία τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι με τίτλο «Στην Ελλάδα τώρα μπορούμε να ανοίξουμε το δικό μας δρόμο». 
Ο κ Τζανακόπουλος κάνοντας μια αναδρομή στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση αναλαμβάνοντας το 2015 και ενώ είχαν περάσει πέντε πολύ δύσκολα χρόνια τόνισε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι το 25% του ΑΕΠ να έχει χαθεί, τις χαμένες θέσεις εργασίας και τα όσα τελικά είχαν αποτυπωθεί στην κοινωνία μετά από δύο προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής.
«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που δεν εγκαταλείψαμε» είπε και σημείωσε πως κάποιοι επέλεξαν να κρατήσουν καθαρές τις ψυχές τους όμως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει τη ρότα της ιστορίας, κάτι που όμως με επιμονή η κυβέρνηση το έκανε πράξη παρά τις δυσκολίες.

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε εκτενή αναφορά στα όσα πέτυχε στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας πως ήδη από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση αντιμετώπισε την ανθρωπιστική κρίση, έτσι ώστε να μην λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία. «Σήμερα έχουμε ένα δίχτυ προστασίας έτσι ώστε να μην φτάνουμε σε τραγικές καταστάσεις» δήλωσε. «Πριν από 2 χρόνια περάσαμε τη ρύθμιση για 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία» είπε και υπογράμμισε πως ήδη έχουν διαγραφεί 30 εκατομμύρια από οφειλές συμπολιτών μας προς τα δημόσια νοσοκομεία.

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε επίσης εκτενή αναφορά στις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης για την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας. «Όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση παραλάβαμε την αδήλωτη εργασία στο 20%, σήμερα είναι στο 12% και βαίνει μειούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε τη διαφορά της κυβέρνησης με τη ΝΔ για το πως αντιλαμβάνονται την εργασία.
Ο υπουργός Επικρατείας σταχυολογώντας τους πυλώνες της κυβερνητικής πολιτικής τόνισε την ανάκτηση της εργασίας, τη συγκρότηση ενός νέου και κοινωνικού κράτους, την εμβάθυνση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την δημοκρατία.

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε εκ νέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως έχει προεξοφλήσει την πολιτική του , εκείνη του Δ.Ν.Τ ενώ του καταλόγισε και Ακροδεξιά στροφή.

«Είμαστε διαφορετικοί έχουμε επιδείξει έργο, έχουμε ταξικό πρόσημο και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία του λαού θα είναι στο πλάι μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο υπουργός Επικρατείας.

Ακολουθήστε μας


Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας