Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δημήτρης Μπέσης στο πλευρό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Ιωακειμίδη στον συνδυασμό του «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης»

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2023




 

Ο Δημήτρης Μπέσης είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αθήνας, με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“

  • Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο Αιγάλεω και είναι πρόεδρος των Φίλων Πυριτιδοποιείου, Πρόεδρος στο πρώτο Δ.Σ. "Σωματείο Εδαφοσφαίρισης Αιγάλεω" και Α.Γ. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης. 

 
Με την ενεργητικότητα, το ήθος, τη μεγάλη κοινωνική δράση και την εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ονειρεύεται να βοηθήσει τη Δυτική Αθήνα από τη θέση του περιφερειακού σύμβουλου και σε ανακοίνωση του τονίζει:


 Φίλες και φίλοι, σας κάνω γνωστό ότι αποδέχθηκα με χαρά και τιμή την πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής και φίλου Γιώργου Ιωακειμίδη και επιθυμώ να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον συνδυασμό του «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης», για τις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

  • Οι κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις που έχουμε καλλιεργήσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια, από διάφορες θέσεις προσφοράς και ευθύνης σε τοπική αυτοδιοίκηση, συλλόγους, κ.α, ρίζωσαν, αναπτύσσονται και ανθίζουν.

Συνεχίζω, Πολιτικά και Κοινωνικά ενεργός, για τα κοινά μας όνειρα αγκαλιάζοντας τα με Αγάπη, Ανιδιοτέλεια, Αγώνες και Κοινωνική Δικαιοσύνη από την #Δυτική_Αθήνα, ώστε να γίνει το ανέφικτο εφικτό.
Εκεί, όλες και όλοι, θα συναντιόμαστε.

  • Ο Γιώργος Ιωακειμίδης εργατικός, έντιμος αποτελεσματικός πολιτικά ανεξάρτητος, με πλούσιο έργο, εκλέγεται 30 χρόνια Δήμαρχος Νικαίας - Αγ. Ι. Ρέντη γιατί οι δημότες τον εμπιστεύονται.

Άξιος αγωνιστής συνεχίζει το όραμα του με πρόγραμμα στην Περιφέρεια Αττικής, μέσα από έργα και δράσεις, με υψηλή αξία και συμβολή στην αναπτυξιακή διαδικασία ακόμα και με αλλαγή του συστήματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σας καλώ όλοι μαζί να δώσουμε τα χέρια και να φέρουμε την αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής.



 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας