Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Βιβή Δάγκα, βουλευτής του ΚΚΕ: Να μείνει αναμμένη η φλόγα του λαού για διεκδικήσεις και καταπολέμηση της κοινωνικής αδικίας

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2024

Την πέμπτη 28/3/24 και ώρα 10 π.μ. η Αιγαλιώτισσα βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της κεντρικής επιτροπής κα. Βιβή Δάγκα μίλησε σε σύσκεψη - συζήτηση συνταξιούχων από τους κλάδους των εφημεριδοπωλών και των εργαζομένων στα πρακτορεία διακίνησης τύπου, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας Κλεισθένους 15.

 

Στην ομιλία της αναφέρθηκε σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία όπως είναι η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας με τις ελλείψεις εργαζομένων σε καίρια πόστα ώστε να δημιουργούνται καθυστερήσεις και τις αργοπορίες στην εξυπηρέτηση των ασθενών με μη επαρκείς κλίνες, με μη διαθέσιμα ραντεβού εξετάσεων, περίθαλψης και χειρουργείων και εξέφρασε την αντίθεση της στην απογευματινή λειτουργία αυτών με πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση τους. 

Στην φωτογραφία με τον πρόεδρο των συνταξιούχων εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων διανομής τύπου κ. Χρήστο Πισπιριγκο.

Αναφέρθηκε στα θέματα αμοιβών και συντάξεων που μετά τις περικοπές από τα μνημόνια έχουν κολλήσει σε πολύ χαμηλά για το κόστος ζωής επίπεδα. 

Συζητήθηκε εκτενώς το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη το οποίο είναι ένα θέμα που απασχολεί αυτό το διάστημα την ελληνική κοινωνία και οι όποιες ευθύνες υπάρχουν από την πλευρά όλων των εμπλεκομένων φορέων ώστε να χαθούν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές και δη νέων ανθρώπων ως επί το πλείστον. 

Η συζήτηση έκλεισε με την προτροπή να μείνει αναμμένη η φλόγα του κόσμου για διεκδικήσεις και καταπολέμηση της κοινωνικής αδικίας ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας και γενικότερα η ποιότητα της ζωής των πολιτών με την ελπίδα ότι στις επερχόμενες ευρωεκλογές να εκλεγούν οι κατάλληλοι εκπρόσωποί μας έτσι που να δοθεί μία σωστή ώθηση και να σταλούν όλα τα απαραίτητα μηνύματα στους αρμόδιους φορείς της κοινωνίας.


Για τον Παλμό: Γιώργος Χατζάκος

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας