Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Να κάνω ό,τι μπορώ για την πόλη που μεγάλωσα, που έζησα παιδί που έκανα οικογένεια, για την πόλη που κατοικώ, για την πόλη που εργάζομαι. Αυτός ήταν και είναι ο στόχος μου

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2023

 

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με την «Κοινωνία Μπροστά» και τον Ανδρέα Παχατουρίδη σε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΣΤΙΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ κα. ΣΟΦΙΑ ΔΙΓΕΝΗ ερωτώμενος τόνισε:

"Ο στόχος μου πάντα ήταν ένας και εξακολουθεί να είναι ο ίδιος.

Να κάνω ό,τι μπορώ για την πόλη που μεγάλωσα, που έζησα παιδί που έκανα οικογένεια, για την πόλη που κατοικώ, για την πόλη που εργάζομαι.

Σ΄αυτήν την πόλη οφείλω να δώσω ό,τι καλύτερο με όλη την καρδιά μου. Θέλω, λοιπόν να κάνω σαφές, πως είτε στην αυτοδιοικητική πολιτική σκηνή, είτε ως υποψήφιος είτε ως επικεφαλής ή απλός δημότης, εκείνο που πάντα με ενδιέφερε, ήταν να μείνω Άνθρωπος ειλικρινής, έντιμος, ευθύς, ανιδιοτελής και αμνησίκακος στην συνείδηση των συμπολιτών μου.

Ξέρετε, πόσο ακριβό απόκτημα, είναι ο σεβασμός και τι κόστη έχει; Δεν θα το άλλαζα ποτέ για τίποτα και για κανέναν.

Επιπρόσθετα, θέλω να τονίσω, ότι, η πολιτική εξ ορισμού, ενέχει διαφωνίες, εντάσεις, λάθη, υπερβολές και ατυχείς στιγμές. Η πολιτική κριτική δεν είναι λόγος που θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως "κόντρα" κι αλίμονο μας, αν ήταν έτσι. Αυτά στην πολιτική είναι συνηθισμένα καθημερινά κι ανθρώπινα.

Θα ήθελα, να πω επίσης, ότι δεν είναι διόλου τυχαίο, το γεγονός, ότι ο λαός του Περιστερίου, χρόνια τώρα εμπιστεύεται κι εκτιμάει τον Ανδρέα Παχατουρίδη, δίνοντάς του μεγάλα ποσοστά, όπως στις προηγούμενες εκλογές. Θεωρώ λοιπόν, πως πρέπει, να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία, την πραγματικότητα, να σεβόμαστε στο πλαίσιο της δημοκρατίας την ψήφο του λαού και να είμαστε ρεαλιστές.

Με αυτή την λογική και με γνώμονα το καλό της Πόλης μας και των συνδημοτών μας κι ενωτικά πορευόμαστε με το εμείς κι όχι με το εγώ."

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας