Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Στάθης Γκαντζούρας "Ζήτω" - ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ της Zoe Music

Κατηγορία: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2017

Ένας νέος ερμηνευτής-τραγουδοποιός με ήθος, ταλέντο και σεβασμό στη μουσική, ο Στάθης Γκαντζούρας παρουσιάζει τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με δύο εξαιρετικά τραγούδια.


Στο πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο "Ζήτω" (ακούστε εδώ) τιμάει με την ερμηνεία του δύο καταξιωμένους Έλληνες δημιουργούς: τη μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια -η οποία τον αγκαλιάζει καλλιτεχνικά και τον προτείνει ανεπιφύλακτα στο κοινό- και τον αείμνηστο μεγάλο στιχουργό Ηλία Κατσούλη


Στο δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ ξεδιπλώνει το ταλέντο του ως δημιουργός, με το βιωματικό τραγούδι "Σ' ένα άδειο χαρτί" σε μουσική και στίχους του ιδίου.


Κυκλοφορεί σε όλα τα διαδυκτιακά καταστήματα από τη Zoe Music Ltd.


iTunes   Spotify   Google Play   AmazonΛίγα λόγια για τον Στάθη Γκαντζούρα:

Ο Στάθης Γκαντζούρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη πόλη της Βέροιας. Τα πρώτα του μουσικά βήματα τα κάνει σε μικρή ηλικία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας, όπου για πάνω από μια δεκαετία υπήρξε μέλος, με πολλές συμμετοχές σε συναυλίες της.
Στα χρόνια του Λυκείου και έχοντας “μέσα του" τα Λαϊκά τραγούδια που έπαιζαν στο σπίτι, ακούει για πρώτη φορά έργα σημαντικών Ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, κ.ά..) και έτσι, αγοράζοντας μια κιθάρα, αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με τη μουσική.


Παρακολουθεί μαθήματα ορθοφωνίας και ταυτόχρονα ψάχνει αδιάκοπα να εμπλουτίσει το προσωπικό του ρεπερτόριο.
Το 2005 θα είναι μία σημαδιακή χρονιά για τον ίδιο, διότι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό με την νέα του ιδιότητα πλέον ως τραγουδιστής και κιθαρίστας.


Την ίδια χρονιά θα γνωρίσει από κοντά έναν άνθρωπο που κάποια χρόνια αργότερα θα έπαιζε σημαντικότατο ρόλο για εκείνον. Η γνωριμία του με τη μουσικοσυνθέτη Ζωή Τηγανούρια, πλάθει μια νοοτροπία στον χαρακτήρα του με συνέπεια και σοβαρότητα απέναντι στη μουσική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας