Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συγκινητικά μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας από τον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ιλίου, σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, εκατοντάδες πολίτες προσέρχονταν, ακόμα και πέρα από την προκαθορισμένη ώρα, γεμίζοντας δυο μεγάλα φορτηγά με τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές στις πληγείσες περιοχές, για να ξεκινήσουν απρόσκοπτα τη σχολική τους χρονιά.

Την αμέριστη χαρά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τονίζοντας: «Όπου άνθρωποι και φορείς ενώνονται για το κοινό καλό, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή και ικανοποίηση από το να βλέπουμε τα παιδιά που δοκιμάζονται να χαμογελούν και πίσω από αυτό το χαμόγελο κάπου να βρισκόμαστε και εμείς. Ευχαριστώ θερμά το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την Περιφέρεια Αττικής, αλλά κυρίως ευχαριστώ τους πολίτες του Ιλίου, καθώς με την προσφορά τους δίνουν όχι μόνο χαμόγελα, αλλά ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και προοπτική».


ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας