Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο είχε ο νέος Διοικητής του Τ.Α. Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2023

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ιλίου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας  Ιλίου, Αστυνόμος Β΄ Μάριος Ανδρέου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο νέος Διοικητής ενημέρωσε τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν αρμοδιότητές του Τμήματός του, διαβεβαιώνοντας πως θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια, ώστε οι πολίτες να είναι και να νιώθουν προστατευμένοι. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου εξήρε το έργο που πραγματοποιούν συνολικά τα αστυνομικά τμήματα στην περιοχή, ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία προς όφελος των πολιτών και χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κύριος Ζενέτος τόνισε: «Με τον νέο Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, για τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχύσουμε την προστασία της περιοχής από κρούσματα παραβατικότητας, με σημείο αιχμής τα σχολεία και τα παιδιά μας. Ως Δήμος, εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την κοινωνική προσέγγιση του ζητήματος, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της πρόληψης. Παράλληλα, τον διαβεβαιώσαμε ότι ο Δήμος βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των αρμόδιων αρχών, συμβάλλοντας σε αυτήν την προσπάθεια, στο μέτρο που του αναλογεί, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στο σπίτι και τη γειτονιά του».

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας