Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ισχυρή συμμετοχή στην αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου - 216 φιάλες αίματος για την τράπεζα αίματος

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Εθελόντριες και εθελοντές προσήλθαν συμμετέχοντας στη δράση ενώ συγκεντρώθηκαν 216 φιάλες αίματος για την τράπεζα αίματος του Δήμου Ιλίου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Β. Κουκουβίνος». Τηρήθηκαν πιστά όλα τα πρωτοκόλλα και οι οδηγίες που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την ασφάλεια και την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.

Η Δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου σε δήλωση της ευχαριστεί θερμά όλες και όλους, εθελόντριες και εθελοντές αιμοδότες που «για μια ακόμη φορά απέδειξαν στην πράξη την αλληλεγγύη τους και την διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο». Τονίζει ότι «ως Δήμος θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και θα εντείνουμε ανάλογες δράσεις. Η αιμοδοσία είναι μια πράξη ζωτικής σημασίας που οφείλουμε να εμπεδωθεί σε όλους μας».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας