Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τίμησαν τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Π. Παχατουρίδη οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2023



Οι Εθνικοτοπικοί Σύλλογοι τίμησαν τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, για το μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του, στην πόλη και στην τοπική αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

«Ευχαριστώ ολόκληρο το Περιστέρι, μαζί και την Εθνική Ελλάδος που κλείνει μέσα του. Πόντιοι, Κρήτες, Ηπειρώτες, Πελοποννήσιοι, Μακεδόνες και Θρακιώτες, όλοι μαζί Περιστεριώτες αδελφοποιημένοι, με τιμάτε σήμερα ως άνθρωπο, που ακούμπησε την ύπαρξή του πάνω στο Περιστέρι και με φιλοτιμία προσπάθησε να προχωρήσει παραπέρα την αυτοδιοικητική ιστορία της πόλης», τόνισε στην ομιλία του, ο Ανδρέας Παχατουρίδης και πρόσθεσε: «Κλεισμένοι όλοι μαζί στη μεγάλη αγκαλιά ανθρωπιάς, της πόλης του Περιστερίου, όπως ακριβώς μέχρι και σήμερα, έτσι και πάλι, μέσα από την άρρηκτη σχέση μας και την άτρωτη γονιμότητά της, θα συνεχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το όνειρό μας, για το Περιστέρι, την Περιστεριώτισσα και τον Περιστεριώτη, όχι μόνο του 2028, αλλά και της επόμενης εικοσαετίας».

Προς τιμήν του Ανδρέα Π. Παχατουρίδη παραβρέθηκαν και μίλησαν με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια ο κορυφαίος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, ο βουλευτής, πρώην Επίτροπος Ε.Ε., Υπουργός και Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, o νέος Περιφερειάρχης Αττικής, πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Η εξέχουσα τιμητική γιορτή για τον Ανδρέα Π. Παχατουρίδη, πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά με τη σπουδαία συμμετοχή της κορυφαίας καλλιτέχνιδας, σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου.

Ακολούθησαν χορευτικά τμήμα της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, της Ένωσης Πελοποννησίων Περιστερίου - Δυτικής Αττικής, της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου “Ο ΠΥΡΡΟΣ”, της Αδελφότητος Κρητών Περιστερίου και έκλεισε η εκδήλωση με τον πυρρίχιο χορό ΣΕΡΡΑ.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, το «παρών» έδωσαν μέλη της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας