Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου - Για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου ενώνει τη φωνή της με τον αγώνα που καθημερινά δίνουν οι ανάπηροι, οι χρόνια πάσχοντες και οι οικογένειές τους. 

 

Στην ανακοίνωση της τονίζουν:

Παλεύουμε μαζί με το αναπηρικό κίνημα για άνοιγμα νέων και αναβάθμιση των δημόσιων δομών για περίθαλψη, αποκατάσταση και πρόληψη, για μαζικές προσλήψεις εκπαιδευτικού και υγειονομικού προσωπικού, για αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η κυβέρνηση της ΝΔ, σε συνέχεια των προηγούμενων πολιτικών, έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί χρόνια τώρα αφήνει τα ΑμεΑ ανυπεράσπιστα, βωμό στις ορέξεις ιδιωτών και ΜΚΟ.

Ειδικά για το Περιστέρι, είναι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη να απαλλαχθούν οριστικά από τα δημοτικά τέλη τα ΑμεΑ και οι οικογένειες τους, να ανευρεθεί χώρος για να ανεγερθεί νέο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα στο ΕΝΕΕΓΥΛ Περιστερίου, να λειτουργήσει ουσιαστικά το ΕΕΕΕΚ Περιστερίου, να αποσυμφορηθούν τα Ειδικά Σχολεία της Δυτικής Αθήνας.

Για όλα αυτά σήμερα πρέπει να δυναμώσουν οι αγώνες για την ανατροπή της πολιτικής που θεωρεί τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία "κόστος" και "εμπόρευμα".

Στα πλαίσια της σημερινής ημέρας ο Γιώργος Σιδέρης, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης παρευρέθηκε στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»



3/12/2023

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας