Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Διαφωνούμε για την απ’ ευθείας αγορά, του οικοπέδου στο Ο.Τ. 1405

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Νοεμβρίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου, για τις εξελίξεις με την απόκτηση ελεύθερων χώρων από το Δήμο άλλων τόνισαν:



“Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέφρασε την διαφωνία της για την απ’ ευθείας αγορά, του οικοπέδου επι των οδών Αγίου Βασιλείου και Μυστριώτου στο Ο.Τ. 1405 από φερόμενους ιδιοκτήτες. Ο συγκεκριμένος χώρος δενδροφυτεύτηκε εδώ και πολλά χρόνια από κατοίκους της περιοχής. Η Διοίκηση Παχατουρίδη έχει μεγάλες ευθύνες για το γεγονός ότι τον άφησε αναξιοποίητο – όπως και άλλους παρόμοιους- με αποτέλεσμα να εγείρονται σήμερα απαιτήσεις από φερόμενους ιδιοκτήτες.

Οι ελεύθεροι χώροι στο Περιστέρι κατακτήθηκαν ύστερα από σκληρούς αγώνες του λαού και της αγωνιστικής δημοτικής αρχής του Δημήτρη Φωλόπουλου. Απέναντι τους είχαν το αστικό κράτος, με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τους κάθε λογής καταπατητές. Σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να πληρώσουν, μέσω του Δήμου, για περιουσία που ήδη τους ανήκει.

Διεκδικούμε την απόκτηση όλων των ελεύθερων χώρων. Οι δεσμευμένοι χώροι να αποκτηθούν με κρατική χρηματοδότηση. Να κοπεί η όρεξη στα κάθε λογής συμφέροντα με ντε φάκτο κατοχύρωση των οικοπέδων και εκτάσεων, από τον Δήμο, με άμεση κατασκευή χώρων άθλησης και αναψυχής και υψηλού πράσινου”.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας