Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου για το κρεμάμενο φορτηγό του δήμου - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

«Οι προεκλογικές υποσχέσεις της διοίκησης Παχατουρίδη ότι το γκαράζ θα μεταφερθεί και οι φωτογραφήσεις στο "νέο" αμαξοστάσιο που τάχα είχαν μεταφερθεί και οχήματα του δήμου ήταν φούμαρα, άλλο ένα προεκλογικό τρικ», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση»


 Περιστερίου για το περιστατικό και υπενθυμίζει ότι εδώ και πολλά χρόνια τόσο εκείνη όσο και η σωματειακή επιτροπή εργαζομένων του δήμου έχουν τονίσει «την ακαταλληλότητα του χώρου του αμαξοστασίου λόγω έλλειψης μέτρων ασφαλείας».
Προσθέτει πως «δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μία φορά», αφού «μετά τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, την επικίνδυνη πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο, την περιβαντολογική ρύπανση λόγω του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο κέντρο της πόλης, έχουμε ένα ακόμα παραλίγο τραγικό γεγονός».

Έτσι, «από τύχη δεν θρηνούμε σήμερα θύματα. αφού φορτηγό του δήμου "έφυγε" από το χώρο στάθμευσης και κρεμάστηκε στη μάντρα τεσσάρων μέτρων. Από ακόμα μεγαλύτερη τύχη το φορτηγό δεν έπεσε στον πολυσύχναστο δρόμο της Αγίου Βασιλείου», όπως σημειώνει.

Ξεκαθαρίζει πως «τέρμα τα παραμύθια» και απαιτεί άμεσα την απομάκρυνση του αμαξοστασίου από το κέντρο της πόλης και τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο που θα τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων και κατοίκων.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας