Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάσταση των τουαλετών του 10ου Δημοτικού Πετρούπολης - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων & Η απάντηση των αντιδημάρχων

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2024

Για την κατάσταση των τουαλετών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης – Η απάντηση των Αντιδημάρχων

Επιστολή διαμαρτυρίας (7074/7-2-2024) απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης. 

 

Η επιστολή αφορά το ζήτημα με την κατάσταση των τουαλετών. Η ανακατασκευή των WC έχει ενταχθεί στην τρέχουσα εργολαβία αλλά δεν έχει εκτελεστεί ακόμη.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πετρουπολης διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τουαλέτες του σχολείου μας.


Η εν λόγω κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των μαθητών αποτελώντας στην ουσία μια υγειονομική «βόμβα».
Η χρηματοδότηση της ανακαίνισης, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Δήμου έχει εξασφαλιστεί, όποτε περαιτέρω δικαιολογίες για την έναρξη των εργασιών δεν είναι αποδεκτές.
Οι συνεχείς αναβολές τόσο της τωρινής όσο και της προηγούμενης δημοτικής αρχή, έχουν αφετηρία το καλοκαίρι του προηγούμενους έτους, όταν και υπήρξε δέσμευση για την ανακαίνιση των εν λόγω εγκαταστάσεων.
Ο Σύλλογος όπως και η Διεύθυνση του σχολείου πίεσαν τις δημοτικές αρχές χωρίς όμως απτά αποτελέσματα. Σε πρόσφατη επικοινωνία, μας μεταφέρθηκε η πρόθεση για έναρξη των εργασιών, οι οποίες θα αφορούν σε αλλαγές, μόνο, σε πατώματα και πλακάκια. Όπως και εσείς θα διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα. Χρειάζεται μια ολιστική λύση (είδη υγιεινής, πόρτες, σωληνώσεις) η οποία θα έχει μόνιμα αποτελέσματα!
Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό, αλλά πλέον έχει γίνει μη υποφερτό!
Ζητάμε το αυτονόητο, ανησυχώντας για την υγεία των παιδιών μας και σας καλούμε να ξεκινήσετε άμεσα την ριζική ανακαίνιση!

 

Η Ένωση Γονέων Πετρούπολης παίρνοντας θέση για το θέμα τόνισε:

  Θεωρούμε για όλα τα σχολεία, ότι η κατάσταση των τουαλετών τους όσο και η καθημερινή συντήρησή τους είναι μείζονα θέματα στην καθημερινότητα τους. Τα ζητήματα δημόσιας υγείας δεν πρέπει να τίθενται σε δεύτερη μοίρα. Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Οι μαθητές και οι γονείς τους έχουν λάβει υποσχέσεις για επίλυση του ζητήματος εδώ και πολύ καιρό. Αναμένουμε ενημέρωση για τις ενέργειες που έχετε κάνει ή πρόκειται να κάνετε για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος.

 

Η απάντηση των αντιδημάρχων Παιδείας & Τεχνικής Υπηρεσίας:



9/2/24









 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας