Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

«Κόκκινο»: Έκθεση του Δημοτικού τμήματος Φωτογραφίας Πετρούπολης

Κατηγορία: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2024



Το τμήμα Φωτογραφίας του Δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο των Ανοιξιάτικων Εκδηλώσεων, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, από την Παρασκευή 26 Απριλίου ως την Κυριακή 28 Απριλίου, με θέμα: «Κόκκινο». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι μαθητές του τμήματος ασχολήθηκαν με εικόνες όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο χρώμα. Διαφορετικές ματιές από εικόνες δρόμου αλλά και εσωτερικούς χώρους σε μία έντονη απόχρωση που υπάρχει παντού γύρω μας. Χρώμα συνδυασμένο με στιγμές αγάπης, προσοχής, έντασης, και διασκέδασης. Όλα αυτά δοσμένα μέσα από τον φακό του κάθε μαθητή-δημιουργού με την δική του άποψη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 20:30. Ο Γ. Ρόμπολας, αριστούχος και πολυβραβευμένος μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης και της τάξης του Β. Καναρά θα συνοδεύσει με την κιθάρα του.

Σας περιμένουμε, να δείτε τα έργα των μαθητών αλλά και να γνωρίσετε από κοντά το τμήμα Φωτογραφίας, στις 26-28/4 και ώρα (18:00-22:00) στην αίθουσα του τμήματος (25ης Μαρτίου 80, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2128098222, του τμήματος Πολιτισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας