Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Χαϊδαρίου - Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικής Επιτροπής

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2024



Την Δευτέρα 8 Γενάρη 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε η ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρείου του οργάνου, καθώς και της Δημοτική eπιτροπής.


 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο κ. Βασίλης Παντελάρος από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», αντιπρόεδρος η κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου από την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» και γραμματέας η κα Κυριακή Λυμπουσάκη από την παράταξη «Ώρα Χαϊδάρι».
Για την Δημοτική Επιτροπή, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος, εκλέχθηκαν τέσσερα (4) μέλη με τους αναπληρωτές τους από την πλειοψηφούσα παράταξη και δύο (2) μέλη με τους αναπληρωτές τους από τη μειοψηφία, όπως ο νόμος ορίζει.
Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Βουλγαρίδης Λεωνίδας, Μοσχονάς Παναγιώτης, Σταθάς Κωνσταντίνος και Σταθόπουλος Νικόλαος και ως αναπληρωματικά μέλη η κα Βελέντζα Αικατερίνη, ο κ. Δαουάχερ Ναουάφ, η κα Θερμού Ελένη και η κα Παναγοπούλου Αλεξία.\
Από την Αντιπολίτευση εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Ντηνιακός Βαγγέλης και Θεοφίλης Απόστολος και ως αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Νικολάου Χρήστος και Τσίτσος Βασίλης.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας