Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μ. Σελέκος νέος δήμαρχος Χαϊδαρίου: Θα επιμείνουμε να γίνει αντισεισμικός έλεγχος στα γερασμένα σχολεία του δήμου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023

 

«Δικαιούται ο κόσμος να έχει μια καλύτερη ζωή στις πόλεις που ζει, να μη ζει σε αυτή τη μαύρη κατάσταση», ανέφερε ο νέος δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, μιλώντας στον «Επικοινωνία FM».

 

Πρόσθεσε ότι ο λαός είχε βγάλει συμπεράσματα, συγκρίνοντας τις θητείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλους τους δήμους με τις επόμενες δημοτικές Αρχές «και η σύγκριση ήταν συντριπτικά υπέρ μας, και γι αυτό η εκλογή μας ήταν με πολύ καλά ποσοστά», ενώ επεσήμανε πως η παρούσα δημοτική Αρχή απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο δεν έκανε κανένα έργο αλλά είχε αντιλαϊκή και αντεργατική συμπεριφορά, δεν είχε καμία επαφή με τους κατοίκους, ήταν μακριά από τα προβλήματα του κόσμου.

 

Ο Μ. Σελέκος υπενθύμισε πως η δημοτική Αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είχε καταργήσει ή μειώσει τα τροφεία σε ορισμένες κατηγορίες, ενώ είχε μειώσει τις συνδρομές για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, καθώς και τα δημοτικά τέλη. Μίλησε ακόμα για τα γερασμένα σχολεία του δήμου, με κάποιες περιοχές να είναι χτυπημένες από το σεισμό του 1999, λέγοντας πως «θα επιμείνουμε να γίνει αντισεισμικός έλεγχος» ακόμα και στις δημοτικές υπηρεσίες.

Αναφέρθηκε στον Σκαραμαγκά, ειδικά στο κομμάτι των 220 στρεμμάτων που εξακολουθεί και διεκδικεί ο δήμος από τον εφοπλιστή που πήρε την έκταση, ενώ μίλησε για τα σχέδια εγκατάστασης LNG. «Οι συνέπειες από ένα βιομηχανικό ατύχημα θα είναι τραγικές για όλη την περιοχή, όχι μόνο για το Χαϊδάρι, τον Ασπρόπυργο, το Αιγάλεω, το Περιστέρι. Γι αυτό και προβλέπεται απόσταση 25 χιλιομέτρων από κατοικημένη περιοχή. Εμείς, αυτό λέγαμε και σαν αντιπολίτευση το προηγούμενο διάστημα, λέγαμε πως πρέπει να νιώσουν την αντίδραση για να δοθεί το μήνυμα, και δε θα ανεχτούμε τέτοιου είδους εγκατάσταση. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα πάρουμε ως νέα δημοτική Αρχή», υπογράμμισε.  

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας