Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αναθεμα Σε - Γιαννης Σεβαστοπουλος & Ζωη Τηγανουρια - Official Video HD

Κατηγορία: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2020



Anathema Se - Giannis Sevastopoulos & Zoe Tiganouria (Lute version)[Official Video HD]

Ο Γιάννης Σεβαστόπουλος είναι μουσικός με πτυχίο αρμονίας και βυζαντινής μουσικής. Με το λαούτο ασχολήθηκε σε ηλικία 15 ετών, νωρίτερα όμως συμμετείχε ήδη σε μουσικά σχήματα και δίδασκε και σε Ωδεία. Μετρά ήδη 13 χρόνια στο χώρο της μουσικής, έχει λάβει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ αλλά και στο παιδικό θέατρο ως μουσικός. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου όπως η Ζωή Τηγανούρια, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Δέσποινα Ολυμπίου και πολλοί άλλοι. Συνεργάστηκε ως καθηγητής, με πολλά Ωδεία, υπήρξε δε καθηγητής λαούτου στην Ακαδημία Μουσικής και Τεχνών στη Λιβαδειά.

Ακούστε τη μουσική σύμπραξη του Γιάννη Σεβαστόπουλου και της Ζωής Τηγανούρια εδώ:

 

Εκτός από τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, ο Γιάννης Σεβαστόπουλος ασκεί την επιστήμη του στο υπερ-σύγχρονο οδοντιατρείο του το οποίο λειτουργεί ως οδοντιατρική κλινική (σε συνεργασία και με άλλους επιστήμονες) στο Ίλιον. 

Η μεγάλη του ευαισθησία για τα ΑΜεΑ τον οδήγησε να δημιουργήσει και ειδική πρόσβαση στο χώρο του. Είναι εθελοντής στο κοινωνικό οδοντιατρείο του Δήμου Ιλίου, συμμετέχει σε όλες τις δράσεις του Δήμου για την οδοντιατρική πρόληψη ενώ ακόμη και στη στρατιωτική του θητεία, υπηρέτησε ως έφεδρος Ανθυπομηναγός στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στο τμήμα Οδοντοθεραπευτικού.

 


 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας