Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Κοινωνική Παρέμβαση Δυτικά: Περιβαλλοντικές Προκλήσεις και Ποιότητα Ζωής Δυτικά της Αθήνας - Διαδικτυακή εκδήλωση

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2021

 

 

Διαδικτυακή  εκδήλωση με θέμα "Περιβαλλοντικές Προκλήσεις και Ποιότητα Ζωής Δυτικά της Αθήνας, διοργανώνει η Κοινωνική Παρέμβαση Δυτικά. 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η  ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας – Αττικής χαρακτηρίζεται από την - για δεκαετίες - λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής και τη μεγάλη συγκέντρωση βαριάς βιομηχανίας, κυρίως τα ΕΛΠΕ Ελευσίνας και Ασπροπύργου, που λειτουργούν χωρίς τις κατάλληλες υποδομές και με σημαντικές ελλείψεις περιβαλλοντικών ελέγχων.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το σημαντικό έλλειμμα σε χώρους πράσινου και δημόσιους χώρους, την κλιματική κρίση και την έλλειψη ενδιαφέροντος της Πολιτείας, έχουν οδηγήσει την περιοχή σε μεγάλη περιβαλλοντική υποβάθμιση. 

 

Στη Δυτική Αθήνα – Αττική όλοι ξέρουμε τι σημαίνει εγκατάλειψη και περιβαλλοντικός ρατσισμός. Το βιώνουμε καθημερινά. Το βιώσαμε και πρόσφατα μετά την απόφαση του ΕΔΣΝΑ για κατασκευή νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή. 

Η αδιαφορία, η υποκρισία, ο ρατσισμός που μας επιβάλλουν δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση. 

Η Κοινωνική Παρέμβαση Δυτικά διοργανώνει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 7:30μμ διαδικτυακή εκδήλωση στην πλατφόρμα zoom με θέμα: «Περιβαλλοντικές Προκλήσεις και Ποιότητα Ζωής στη Δυτική Αθήνα» και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ανοιχτή συζήτηση για ένα θέμα που είναι σήμερα κυρίαρχο για τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.

 



 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας