Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ"

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2021

 

Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ προς το Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ”:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683

MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΑΤΤΙΚΟΝ”


Συμπαραστεκόμενοι  εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία στα σχέδια της κυβέρνησης και της διοίκησης του νοσοκομείου που ετοιμάζεται να βάλει μπρος σχέδιο νέου οργανισμού . Προσπαθεί να απαξιώσει τον όποιο δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα έχει το νοσοκομείο, ψαλιδίζοντας τις δημόσιες δομές του, προωθώντας την επιχειρηματική δράση σε αυτές, επιδιώκοντας ασθενείς- πελάτες και φθηνούς υγειονομικούς.

Θα είμαστε παρόντες σε όποια αγωνιστική πρωτοβουλία πάρετε για να γίνει το “ΑΤΤΙΚΟΝ” ένα σύγχρονο δημόσιο και δωρεάν νοσοκομείο, για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με εργαζομένους υγειονομικούς να δουλεύουν σε ανθρώπινες συνθήκες με νέες μόνιμες προσλήψεις, πλήρεις υλικοτεχνικές υποδομές, αξιοπρεπείς αποδοχές και δικαιώματα να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Το Δ.Σ.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας