Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνελήφθη 47χρονος με 3.210 γρ. ηρωίνης, 7.453,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 149,3- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 13-9-2021 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονος αλλοδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσης της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δραστηριοποίηση του ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, εντοπίστηκε ο 47χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ο ανωτέρω κατελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα να κατέχει, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, δύο συσκευασίες με περιεχόμενο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και συνελήφθη.

Σε επακόλουθες έρευνες, στην οικία του αλλά και σε έτερη οικία που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, βρέθηκε πλήθος από συσκευασίες περιέχουσες ποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -3.210- γραμμ. ηρωίνης,
  • -7.453,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • - 149,3- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • -1- συσκευή κινητού τηλεφώνου

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας