Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, στην τελετή Αγιασμού της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2021

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, κ. Γ. Δημόπουλο, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, παρευρέθη στην τελετή Αγιασμού για τη 10η σειρά Εθελοντών της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών στο Αιγάλεω, με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.



Ο κ. Α. Λεωτσάκος δήλωσε: «Είναι σπουδαίο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έχει αναπτυχθεί η εθελοντική δράση της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., καλλιεργώντας το πνεύμα εθελοντισμού και προσφοράς με την εκπαίδευση νέων εθελοντών, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας.».

Η συμβολή της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και όλων των εθελοντικών οργανώσεων στην αντιμετώπιση έκτακτων φαινομένων και στην καθημερινή λειτουργία των πόλεων είναι καθοριστική για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος, όπως και για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών. Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον εθελοντισμό και επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των ατόμων για αλληλεγγύη, αποδεικνύοντας το δείκτη πολιτισμού της κοινωνίας μας.



Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας