Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, με τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας της Δυτικής Αθήνας.

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2021Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, με τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας της Δυτικής Αθήνας.

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, στο Περιστέρι, στις 21 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας της Δυτικής Αθήνας, και παρουσία του Δημάρχου Αιγάλεω, κ. Ι. Γκίκα, και του Γενικού Γραμματέα του ΑΣΔΑ, κ. Θ. Αρβανίτη . Η θεματολογία αφορούσε ζητήματα σχετικά με την Πολιτική Προστασία και την προστασία και ανάδειξη του Ποικίλου Όρους.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν επί τάπητος ενέργειες και δράσεις άμεσων παρεμβάσεων στους Δήμους της χωρικής αρμοδιότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, βάσει των μορφολογικών χαρακτηριστικών και αναγκών της Δυτικής Αθήνας. Τονίστηκε η σημασία της συνεχούς συνεργασίας και ανατροφοδότησης με τους Δήμους και τους συναρμόδιους φορείς ως προς το συντονισμό και την ετοιμότητα αντιμετώπισης έκτακτων συνθηκών. Επιπρόσθετα, έγινε εκτενής αναφορά στην αξιοποίηση του «πνεύμονα» πρασίνου των δυτικών προαστίων, του Ποικίλου Όρους.

Αποδεικνύεται εμπράκτως η συνεργασία του Α΄ και Β΄ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφέροντας θετικά αποτελέσματα και έχοντας ως προτεραιότητα τον ίδιο τον πολίτη. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης, κ. Γ. Πατούλης, συνεχίζουν με υπευθυνότητα κι αποτελεσματικότητα ένα ρεαλιστικό σχέδιο προστασίας των πολιτών, του περιβάλλοντος και της Δημόσιας Υγείας, καθιστώντας την Αττική Περιφέρεια Ανθεκτικότητας και ευζωίας.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας