Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τα εκλογικά κέντρα της Δυτικής Αθήνας - ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2022

 



 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας

 

3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για μια κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία. Κυριακή 15 Μάη- Στηρίζουμε - συμμετέχουμε

Το 3ο Συνέδριο του Σύριζα-ΠΣ, ήταν ένας σταθμός για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, για την αριστερά και ελπίζουμε να γίνει και για την πλειοψηφία της κοινωνίας. Κατέληξε σε συγκεκριμένες προτάσεις και ξεκίνησε μια πολιτική διαδικασία η οποία μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ανάδειξη μιας προοδευτικής-δημοκρατικής κυβέρνησης. Αναπτύχθηκε ένας πλούσιος διάλογος, ειπώθηκαν πράγματα που πρέπει να λέγονται, για να υπάρξει ώθηση προς στα εμπρός, έτσι όπως αρμόζει σε κόμμα της αριστεράς, που νοιάζεται για τα προβλήματα της κοινωνίας.

Στην κάλπη της 15ης Μαΐου θα υπάρξει μια μεγάλη κοινωνική συνάντηση. Θα συναντηθούν εκείνοι που ο μισθός τους τελειώνει στις 19 μέρες. Εκείνοι που δεν βγάζουν τον μήνα γιατί ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Εκείνοι που παίρνουν 400 ευρώ σύνταξη και πρέπει να δώσουν 500 ευρώ για το ηλεκτρικό ρεύμα. Και θα συναντηθούν με εκείνους που προσπαθούν να διατηρήσουν ανοιχτές τις μικρές τους επιχειρήσεις κρατώντας κάθε μέρα στο ένα χέρι τα κλειδί και στο άλλο το λουκέτο γιατί δεν ξέρουν τι να πρωτοπληρώσουν. Με εκείνους που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους και βλέπουν τη γη τους να ερημώνει, την παραγωγή τους να συρρικνώνεται. Με εκείνους που πρέπει να ζήσουν με 600 ευρώ, με απλήρωτα 12ωρα σε γαλέρες, χωρίς δικαιώματα, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς αυτονομία. Με εκείνους που πρέπει να ζουν στα 30 χρόνια τους στο παιδικό τους δωμάτιο γιατί ο μισθός δεν φτάνει ούτε για το νοίκι. Με εκείνους που τους πετάνε έξω από το δημόσιο πανεπιστήμιο για να τους κάνουν πελάτες των ιδιωτικών κολεγίων. Κι εκείνους που στον εφιάλτη της πανδημίας είδαν ανθρώπους να χάνονται ενώ θα μπορούσαν να σωθούν. Όλοι αυτοί θα στείλουν πίσω τον λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλοι και όλες αυτές είναι το κινούμενο πλήθος της κοινωνικής αλλαγής. Το πλήθος της επιθυμίας για δημοκρατία. Το πλήθος της νέας αρχής.

Για αυτό καλούμε σε μαζική εγγραφή μελών στο ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ και σε συμμετοχή στις εκλογές της 15 Μάη. Γι αυτό ζητάμε τη συμμετοχή και όχι την ανάθεση.


Και είναι η μαζική συμμετοχή αυτού ακριβώς του πλήθους η απαραίτητη προϋπόθεση για να σταματήσουμε την υποχώρηση σε όλους τους τομείς που προκαλεί η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Να δώσουμε μια νέα ελπίδα στην ελληνική κοινωνία που την επιζητεί και να ξαναγράψουμε από κοινού την ιστορία της εποχής που έρχεται: και αυτή πρέπει να είναι μια ιστορία φωτεινή, δημοκρατική, δίκαιη, αριστερή και προοδευτική, για τις ανάγκες της κοινωνικής πλειονότητας.


Τα εκλογικά κέντρα της Δυτικής Αθήνας είναι:


  • Δήμος Αγίας Βαρβάρας Κινηματοθέατρο Γιάννης Ρίτσος, Κρήτης 69
  • Δήμος Αγίων Αναργύρων Α. 3ο ΚΑΠΗ ΑΓ, Αναργύρων, πλατεία Ανάκασας
  • Β. 1ο ΚΑΠΗ Καματερού, Β. Γεωργίου και Θεσσαλονίκης
  • Δήμος Αιγάλεω Δημαρχείο Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364
  • Δήμος Ιλίου Δημαρχείο Ιλίου, Κάλχου 48
  • Δήμος Περιστερίου Α. Δημαρχείο Περιστερίου(εκθεσιακός χώρος), Καραθεοδωρή 1
  • Β. Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Β. Ουγκώ 5 (πλατεία Αγ. Αναστασίας)
  • Γ. 8ο ΚΕΦΗ Περιστερίου, Αγ. Ιεροθέου 142
  • Δήμος Πετρουπόλης Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, Εθνικής Αντιστάσεως 61
  • Δήμος Χαϊδαρίου Δημαρχείο Χαϊδαρίου, Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως

 

Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Δυτικής Αθήνας

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας