Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνέχιση εφαρμογής του Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» προνυμφοκτονίας στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2022

 

Στο πλαίσιο του τριετούς Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023» από την Περιφέρεια Αττικής και με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, συνεχίζονται οι επίγειοι ψεκασμοί προνυμφοκτονίας σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής του Δυτικού Τομέα Αθηνών βάσει των ευρημάτων των δειγματοληψιών κουνουπιών από το Παρατηρητήριο Ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, προέβη στην 4η εφαρμογή υπολειμματικού ψεκασμού για την καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών την Πέμπτη 12 Μαΐου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και στο ρέμα «Εσχατιάς». Στη συνέχεια, την Παρασκευή 13 Μαΐου εφαρμόστηκαν οι από εδάφους ψεκασμοί στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο «Χαϊδαρόρεμα».

Ύψιστη προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η προστασία του πολίτη. Σε συνεργασία με τους Δήμους και με εξειδικευμένους επιστήμονες, η Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζει προληπτικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση κάθε είδους υγειονομικής απειλής με σεβασμό στο περιβάλλον.






Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας