Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ 15ης Μαϊου

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2022

 

  Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Δυτικής Αθήνας θέλει να χαιρετήσει τους χιλιάδες ανθρώπους που, όπως σε όλη την Ελλάδα, ήρθαν να σταθούν πλάι μας, να ενώσουμε δυνάμεις, για να ανατρέψουμε το καθεστώς Μητσοτάκη, να σταματήσουμε τον νεοφιλελεύθερο ολετήρα και να κάνουμε μια νέα αρχή, αλλάζοντας σελίδα στη χώρα.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που με αυταπάρνηση δούλεψαν σκληρά για να κερδηθεί το δύσκολο στοίχημα αυτών των πρωτοποριακών διαδικασιών, στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές, υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήρθαν για πρώτη φορά κοντά μας και τα κατάφεραν!


Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε τα στελέχη της Δυτική Αθήνας (Δημήτρης Βίτσας, Θύμιος Γεωργόπουλος, Ρένα Δούρου, Γιάννης Ελαιοτριβάρης, Ανδρομάχη Καραγιαννίδου, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Κνήτου, Λευτέρης Κρέτσος, Δημήτρης Μπίρμπας, Γιώργος Μπουγελέκας (β' ΟΜ), Πάνος Ρήγας, Μάγδα Ρουμανέα, ο βουλευτής μας Γιάννης Δραγασάκης και ο υπεύθυνος για τη Δ. Αθήνα από το οργανωτικό Πάνος Ροδάκης) που εκλέχτηκαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή, όπως και το σύντροφο Ζήση Καπράνα που εκλέχτηκε στην Επιτροπή Καταστατικού.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους υγεία και πολλή δύναμη γιατί ό αγώνας που έχουμε μπροστά μας θα είναι συνεχής και δύσκολος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι με ενότητα και σύνεση θα είναι και νικηφόρος!

--

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας