Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΛΟΙΜΩΔΩΝ» ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2022

 

Με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο χώρο του πρώην νοσοκομείου, για τα εγκαίνια του τμήματος Ψυχικής Υγείας Εφήβων αλλά και την επίσκεψη πριν μερικές εβδομάδες στον ίδιο χώρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της υφυπουργού υγείας πριν μερικές ημέρες, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι ο λαός της Δυτικής Αθήνας δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την πλήρη επαναλειτουργία του «ΛΟΙΜΩΔΩΝ» ως Σύγχρονο – Δωρεάν και Δημόσιο Νοσοκομείο. Μια ανάγκη που πρόβαλλε απ’ όλες τις πλευρές τα προηγούμενα χρόνια της πανδημίας.

Για αυτό αποτελούν πρόκληση οι επισκέψεις όλων αυτών που άφησαν αθωράκιστο το ΕΣΥ που ρήμαξαν τα νοσοκομεία προσφέροντας χώρο και απίστευτα κέρδη στους μεγαλοκλινικάρχες της ιδιωτικής υγείας, όλοι αυτοί που θεωρούν την υγεία εμπόρευμα και τους ασθενείς πελάτες.

Επιτέλους φτάνει πια η κοροϊδία. Η αγωνία και οι αγώνες του λαού της Δυτικής Αθήνας για να ξαναλειτουργήσει το «ΛΟΙΜΩΔΩΝ» ως σύγχρονο νοσοκομείο δεν πρόκειται να υποταχθούν σε νέες προεκλογικές υποσχέσεις.

Εδώ και τώρα απαιτείται:

πλήρη επαναλειτουργία του ως νοσοκομείο με όλα του τα τμήματα, τις κλινικές τα χειρουργεία, με όλες τις σύγχρονες υποδομές, με όλο το απαραίτητο επιστημονικό ιατρικό νοσηλευτικό, βοηθητικό προσωπικό, με μόνιμη εργασία και με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα με βάση τις σημερινές ανάγκες.


Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να αποκατασταθεί ένα αίσθημα στοιχειώδους ασφαλείας για την υγεία του λαού της περιοχής.

Αυτός είναι ο δρόμος για να πάρουν ανάσα και τα νοσοκομεία ΑΤΤΙΚΟΝ και Νίκαιας και οι εργαζόμενοι σε αυτά, που φορτώθηκαν όλες τις υπηρεσίες υγείας από τις απαράδεκτες αντιλαϊκές αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων που οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση του ΛΟΙΜΩΔΩΝ και συνολικά του Συστήματος Υγείας.

Για αυτή την απαξίωση και την διακοπή για χρόνια της λειτουργίας του ως νοσοκομείου της Δυτικής Αττικής την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις, της Νέας Δημοκρατίας που το έκλεισαν, και του ΣΥΡΙΖΑ που παρά τις υποσχέσεις του το άφησε κλειστό. Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και με τη σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος χιλιάδων λαϊκών οικογενειών για τις οποίες το ΛΟΙΜΩΔΩΝ ήταν το αποκούμπι για την προστασία της υγείας της δικής τους και των παιδιών τους.

Τα εγκαίνια του Τμήματος Ψυχικής Υγείας Εφήβων δεν πρόκειται να γίνει ο δούρειος ίππος, το τυρί στη φάκα, για να ξεχαστεί κάθε ιδέα- απαίτηση- διεκδίκηση του λαού για την πλήρη επαναλειτουργία του ΛΟΙΜΩΔΩΝ. Πόσο μάλλον που η δημιουργία μιας νέας πτέρυγας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο επαφίεται στην «φιλευσπλαχνία» δωρητών. Γίνεται χωρίς κανένα σχέδιο, δεν εντάσσεται στα πλαίσια αναβάθμισης του νοσοκομείου, αφού αυτό παραμένει τελικά κλειστό.

Τα σωματεία και οι φορείς της Δυτικής Αθήνας μαζί με τους μαχόμενους υγειονομικούς, θα συνεχίσουν την πάλη τους ώστε το «ΛΟΙΜΩΔΩΝ» να λειτουργήσει ως Γενικό Νοσοκομείο για να καλύψει τις ανάγκες του λαού της περιοχής μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ και ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας