Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών στο Χαϊδάρι

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2022

 

Μ. Βαρβιτσιώτης: Τα παιδιά είναι η ζωή μας!

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών στο Χαϊδάρι επισκέφθηκε σήμερα o Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όπου άκουσε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και προσέφερε δώρα στα παιδιά.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, μαζί με τη σύζυγό του Κέλλυ Δρίτσα, συνομίλησαν με τα κορίτσια που ζουν στο Ίδρυμα, το οποίο λειτουργεί από το 1943. Σήμερα, διαμένουν εκεί 26 κορίτσια ηλικίας 4 έως 25 ετών, ενώ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 3000 κορίτσια.

«Τα παιδιά είναι η ζωή μας. Είναι τόσο ωραίο και ξεχωριστό αυτές τις Άγιες Ημέρες να μοιράζεσαι με μικρά παιδιά τα όνειρά τους και να βλέπεις το ζεστό χαμόγελό τους. Η αγάπη τους είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές» επισήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε το Ίδρυμα «φωτεινό παράδειγμα για τη Δυτική Αθήνα».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός συνεχάρη τον Πρόεδρο του Iδρύματος Γεώργιο Χριστοφοράκη και όλο το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, λέγοντας πως θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που κάνουν. Από την πλευρά του, ο κ. Χριστοφοράκης ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη για τη συνεχή υποστήριξη και προσφορά του προς το Ίδρυμα.

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο Facebook.Δείτε εδώ το tweet.

 

(23.12.2022 / Φωτογραφίες)

 

 


 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας