Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χ. Καφαντάρη: Φορεία μετατρέπονται σε ράντζα στο ΑΤΤΙΚΟ, ενώ το γειτονικό «Λοιμωδών» παραμένει ανενεργό

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023

 

«Η κατάσταση στη Δημόσια Υγεία διαρκώς υποβαθμίζεται από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι εικόνες στο ΑΤΤΙΚΟ πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας, αποτελούν κυριολεκτικά ντροπή» γράφει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε δήλωση της

 

Και συνεχίζει: «Σύμφωνα με το Σωματείο  εργαζομένων του Νοσοκομείου κατά την  εφημερία της 12/1/2023, δεν υπάρχουν φορεία.. γιατί μετατράπηκαν σε ράντζα περίθαλψης ασθενών.

Εικόνες τριτοκοσμικές διαδραματίζονται και η κυβέρνηση απλά «παρακολουθεί»…

Η έξαρση παντός είδους λοιμώξεων (covid 19, γρίπης κλπ), οι σχετικές προειδοποιήσεις ειδικών επιστημόνων και η ανυπαρξία «ουσιαστικά» πρωτοβάθμιας βαθμίδας υγείας, δυστυχώς,  δεν κινητοποιούν την Κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας.

Την ίδια στιγμή το γειτονικό ιστορικό Νοσοκομείο «Λοιμωδών η Αγ. Βαρβάρα» παραμένει ανενεργό, διαθέτοντας 52 εξοπλισμένες κλίνες , που κατά την έξαρση του covid νοσήλευσε ασθενείς, λειτουργώντας συμπληρωματικά  του ΑΤΤΙΚΟΥ.

Για πολλοστή φορά καταθέτουμε κοινοβουλευτική ερώτηση, που συνυπογράφεται από άλλους 22 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  σχετικά με τα σχέδια του Υπουργείου Υγείας για το Νοσοκομείο «η Αγ. Βαρβάρα».

Οι σύγχρονες υγειονομικές ανάγκες και  οι τοπικές  κοινωνίες, απαιτούν την ενίσχυση του νοσοκομείου σε προσωπικό και την επαναλειτουργία του, ώστε να νιώσουν «σχετικά» υγειονομικά ασφαλείς οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας. Άλλωστε το δικαιούνται»

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας