Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παρουσίαση των υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2023


 

Ζωηρός παλμός και αγωνιστική ατμόσφαιρα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών

 

  • Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών.

Το παρόν έδωσαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και δημοκρατικοί πολίτες από το Περιστέρι, το Ίλιον, το Αιγάλεω, τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι και την Αγία Βαρβάρα.

  • Άνθρωποι που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζουν στο πετσί τους, την αντιλαϊκή πολιτική και την πολιτική φτωχοποίησης που ακολουθεί πιστά η ΝΔ.

Ο ζωηρός παλμός και η ζεστή και αγωνιστική ατμόσφαιρα που επικράτησε, σφράγισε το αποτέλεσμα και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης στη Δυτική Αθήνα, αφού και οι πιο συγκρατημένοι και μετριοπαθείς προβλέπουν σε αυτές τις εθνικές εκλογές, ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά πολύ μεγαλύτερο και απ΄αυτό του 2019.

  • Εκεί ήταν βεβαίως, οι υποψήφιες βουλεύτριες και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Βίτσας, Αλέξανδρος Γερολυμάτος, Ρένα Δούρου, Γιάννης Δραγασάκης, Τάκης Κατωπόδης, Χαρά Καφαντάρη, Όλγα Κεσίδου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μαρία Μακρή, Βασίλης Μπουρνάς, Νέλλη Ξυδούς, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Αριστοτέλης Σαϊνης και Γεωργία Σουλελέ. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Ο Κώστας Κάβουρας, συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην ομιλία του διατύπωσε την βεβαιότητα ότι στην κρίσιμη εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου «ο ελληνικός λαός θα πει ένα ηχηρό "ως εδώ" στην παρακμή της χώρας που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη». Αναφέρθηκε ακόμη στα καταστροφικά πεπραγμένα της απερχόμενης κυβέρνησης ΝΔ, με ιδιαίτερη αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Τέλος, περιέγραψε συνοπτικά το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης του κόμματος, που περιλαμβάνει προτάσεις «ανάσα» για την ελληνική κοινωνία. Ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην αύξηση μισθών, στην μείωση φόρων, στη ρύθμιση χρεών, στην οικοδόμησης ενός δίκαιου, αποτελεσματικού, ασφαλούς κράτους.

  • Οι γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, οι γειτονιές των επιστημόνων, των εργατών, των ελεύθερων επαγγελματικών και των αυτοαπασχολούμενων, των ανθρώπων που γνωρίζουν να παλεύουν και να προχωρούν μόνο μπροστά, ξέρουν ότι το πιο σημαντικό ραντεβού τους, είναι στις κάλπες, στις 21 του μήνα, με μοναδικό στόχο να φύγει επιτέλους η σημερινή καταστροφική κυβέρνηση και να αναδειχθεί πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η μέχρι πρότινος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άντζελα Ζούγρα, που πλέον ανήκει στην ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας