Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γυναίκες από τη Δυτική Αθήνα υποδέχθηκε στη Βουλή των Ελλήνων η Μαρία Συρεγγέλα

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2024


 

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ - Η Μαρία Συρεγγέλα στη Βουλή με γυναίκες από τα Δυτικά.

Γυναίκες από το Περιστέρι, το Ίλιον και την Πετρούπολη, υποδέχθηκε η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα στη Βουλή των Ελλήνων. 

 

  • Η κυρία Συρεγγέλα μαζί με τις υπόλοιπες κυρίες, βάζοντας μια μικρή παρένθεση στην ιδιαίτερα απαιτητική της  καθημερινότητα, ξεναγήθηκε από τον Δρ. Θοδωρή Κουτσογιάννη στους χώρους του ελληνικού κοινοβουλίου, στην αίθουσα της ολομέλειας και στην έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά»-μια έκθεση κόσμημα για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

 Η έκθεση αξιοποιεί τεκμήρια υψηλής ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας, προκειμένου να ανασυνθέσει νοηματικά και συγκινησιακά το υπέρτατο αγαθό της Επανάστασης του 1821, την Ελευθερία, προσφέροντας στους επισκέπτες και τις επισκέπτριες προνομιακή πρόσβαση στα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάκτησή της.

  • Οι καλεσμένες της Γραμματέως μαζί με την ίδια επισκέφθηκαν και το κυρίως τμήμα της Έκθεσης που αναπτύσσεται στο πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής , στην μεγαλοπρεπή Αίθουσα Ελευθέριος Βενιζέλος γνωστή ιστορικά με την ονομασία Αίθουσα «Τροπαίων και Υπασπιστών»

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας