Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νάντια Γιαννακοπούλου: Περιοδεία στο Περιστέρι και το Ίλιον

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024

 

"Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για να εκφράσω την πολιτική που πιστεύω ότι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη διακυβέρνηση της χώρας"

 

  • Στην εκλογική της περιφέρεια, συνέχισε την προεκλογική εκστρατεία για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών και Υποψήφια Πρόεδρος Νάντια Γιαννακοπούλου.


Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2024, η κα Γιαννακοπούλου περιόδευσε σε λαϊκές αγορές του Περιστερίου, όπου έγινε δεκτή σε κλίμα ενθουσιασμού, συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

  • Το βράδυ της ίδιας ημέρας βρέθηκε στο Ίλιον, σ´ έναν κατάμεστο χώρο από εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της και η υποδοχή που της επιφύλαξαν,  ήταν άκρως θερμή. Στη συζήτηση που ακολούθησε μαζί τους, άκουσε τις ανησυχίες τους για το μέλλον της παράταξης και τους ανέλυσε τις θέσεις που αντιπροσωπεύει η υποψηφιότητά της.


Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά :

«Είναι πραγματικά τεράστια χαρά για εμένα, να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας στην Δυτική Αθήνα. Στη Δυτική Αθήνα, που αποτελούσε ανέκαθεν, τη ψυχή του ΠΑΣΟΚ.

  • Επειδή, όπως κι εσείς, ανησυχώ για την πορεία της παράταξης, δίνω αυτόν τον αγώνα. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για να εκφράσω την πολιτική που πιστεύω ότι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ την επόμενη διακυβέρνηση της χώρας και όχι να βολευόμαστε σε χαμηλά ποσοστά και να ωραιοποιούμε καταστάσεις.


Δεν την κατέθεσα για να πάρω κάποιο ποσοστό. Την κατέθεσα γιατί πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω, αν οι πολίτες που θα ψηφίσουν με τιμήσουν και με εκλέξουν τελικά Πρόεδρο.

  • Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε κι αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται. Έχουμε χρέος να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή των εξελίξεων, ακούγοντας την κοινωνία και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη που αυτή τη στιγμή υπάρχει. Να εκπροσωπήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, τους προοδευτικούς πολίτες από τις παρυφές της Νέας Δημοκρατίας έως τις παρυφές του Σύριζα, οι οποίοι αναζητούν πολιτικό φορέα.


Οφείλει το ΠΑΣΟΚ να βγει και να μιλήσει στον κόσμο που ζει από τη δουλειά του, από τη σύνταξή του, στον αγρότη, στον μικροεπαγγελματία, στον  νέο άνθρωπο.

  • Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να βρει ξανά τη φυσιογνωμία του, ως ένα κόμμα της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, με καθαρές θέσεις. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν, ερήμην των οργάνων, θόλωσαν το στίγμα μας. Τα κόμματα δεν είναι κτήμα καμίας ηγεσίας. Αν δεν λειτουργούν τα όργανα, δεν υπάρχει αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία και χάνεται η εμπιστοσύνη της κοινωνίας απέναντί μας.


Γι’ αυτό οι εκλογές της 6ης Οκτωβρίου έχουν μεγάλη σημασία για την πορεία μας ως κόμμα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με καθαρές προτάσεις,  με σύγχρονη φυσιογνωμία, να εξασφαλίσει την αυτόνομη πορεία του χώρου μας. Γι’ αυτό σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά  στις εκλογές. Σας καλώ με την ψήφο σας να πάρετε στα χέρια σας το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.».

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας