Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χ.ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ,ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΣΥ

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2022



H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 1.12.2022, στην τοποθέτησή της στο σ/ν Υπουργείου Υγείας «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας» μεταξύ άλλων ανέφερε:


• Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με έναν όχι «έξυπνο» αλλά «πονηρό» τρόπο διευκολύνει, ως μια βαθιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, τη διείσδυση του Ιδιωτικού τομέα στο Δημόσιο.


• Με το εν λόγω νομοσχέδιο, η κυβέρνηση προωθεί την εξυπηρέτηση των «φίλιων» λίγων συμφερόντων αντί των πολλών πολιτών, σε ένα κατακτημένο, θεσμοθετημένο και επιτυχημένο στις εξετάσεις της πανδημίας σύστημα, το ΕΣΥ.
• Χειροκροτούσε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά χειροκροτούσε τζάμπα μιας και ούτε ένα ευρώ δε τους έδωσε παραπάνω. Αντίθετα επιβραβεύσε τους ιδιώτες που μόνο να επωφεληθούν οικονομικά κοίταξαν στην περίοδο της πανδημίας. 


• Αντί για προσλήψεις γιατρών και εκπαιδευτικών, η κυβέρνηση προσλαμβάνει αστυνόμους να «φυλάνε» τάχα τα παιδιά μας στα πανεπιστήμια. Αντί για ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης στην ΠΦΥ και στο θεσμό του οικογενειακού γιατρού με την αναγκαία ενίσχυση των δημόσιων δομών (ΚΥ-ΤΟΜΥ-ΠΠΙ) η κυβέρνηση προχωράει στην ισοπέδωση του δημόσιου δωρεάν συστήματος υγείας.
• Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φέρνει ένα νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη που σαρώνει ό,τι έχει απομείνει από το δικαίωμα του λαού μας στη δημόσια και δωρεάν υγεία.


• Δε φτάνει η ακρίβεια της καθημερινότητας, που είναι ευθύνη της κυβέρνησης και όχι του κάθε πολέμου, δεν φτάνει η αγωνία για το καλάθι του κάθε νοικοκυριού που δε γεμίζει με διαφημίσεις και υπουργικές επισκέψεις στα super markets, τώρα θα έχουμε και την αγωνία να μην αρρωστήσουμε …


• Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Α.Τσίπρα έχουμε καταθέσει στη ΔΕΘ συγκεκριμένες προτάσεις για το ιατρικό μισθολόγιο (2000 ευρώ καθαρά ο εισαγωγικός μισθός του Επιμελητή Β’) και για τις υπόλοιπες κατηγορίες εργαζομένων (αύξηση αποδοχών, ένταξη στα ΒΑΕ ), για τις 15.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.


• Ως η νέα προοδευτική κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταργήσει όποια νομοθετήματα έχουν ψηφιστεί και διαλύουν στη πράξη το ΕΣΥ, αναβαθμίζοντας το, στηρίζοντας το ως δοκιμασμένο σύστημα-αναγκαίο και δημόσιο δικαίωμα μας….

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας